Header Ads

Ronda Rousey szerint a pankráció kamu

Ronda Rousey legfrissebb interjúja után már csak az kérdés, hogy akkor miért is van a WWE-ben?
Ennek nem fognak örülni - (Fotó: WWE)
Ronda az elmúlt hetekben keményen nyomatni kezdte a YouTube csatornáját, ahol nagyon szókimondó lett. Az jó kérdés, hogy work-e, amit csinál, minden esetre elég durva kijelentéseket tesz a bizniszről, sőt már ön bíráskodik is. Valószínűleg csak ennyire komolyan veszi a heel szerepet.

Belefáradtam az emberek szórakoztatásába. Ezentúl nem követem az instrukciókat, így ahányszor megjelenek azt fogom tenni, amit csak akarok. Muszáj lesz nekik velem forgatniuk, hogy megkapják a pénzt, amit hozok. Mi mást is tehetnének? Talán nem fogadnák el a pénzt, amit hozok?

Aztán odaszólt Becky Lynchnek is.

Rebecca Quin minden szart összebeszél a férjemről, így elmondtam neki, hogy legközelebb k*baszottul megverem, amint meglátom őt. Már meg is tettem, nem? 

A végén beszélt az eheti RAW-n elmondott promójáról is.


Ez nem egy promó volt. Más dolgot kellett volna mondanom, amit adtak nekem, de nem azt tettem. Az nem egy k*baszott promó volt. Többé nem fogom az ő szerepüket eljátszani. Kimegyek és azt fogom tenni, amit csak akarok és ezt úgy magyarázzák, ahogyan csak akarják, b*sszák meg. Mindenki, beleértve a WWE Univerzumot is.

Majd ezzel fejezte be.


Tiszteletlen leszek a sporttal, amit ők annyira szeretnek. Ne törjem meg a kayfabe-t? A pankráció forgatókönyv alapján zajlik, szóval kamu az egész. Egyik szajha sem érinthet meg engem. Vége.


(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. Ki ez a ribanc jezus ha work ha nem akkor is pofazik amikor 1szer meg vertek majdnem ongyilkos lett ugyan sosem kedveltem eddig sem fogom.

    VálaszTörlés
  2. Már már kezd hiteles lenni ez a sztori. Jól adják be a Heel turn-t, megszólalásig olyan, mint ha tényleg így gondolná. Egyedül az szab gátat ennek, hogy Ronda nem egy akkora név, hogy ezek a szavak hitelt érjenek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.