Header Ads

Mi lesz a WWE Bajnoki Címmérkőzéssel a WrestleManián?

Minden az irányba mutat, hogy Kofi Kingston a WrestleManián megkapja azt a WWE Bajnoki Címmérkőzést, amit kedden elvettek tőle a SmackDown Live-on.
Az "Új" Daniel Bryan - (Fotó: WWE)
Két hete azt jelentette a Wrestling Observer, hogy Daniel Bryan ellenfele egy visszatérő szupersztár lesz a WrestleManián. A tervek múlt héten megváltoztak, mert ez a bizonyos visszatérő sztár Kevin Owens lett, aki már a Fastlane pay-per-viewn kiállhat a bajnok ellen. Egy ponton a Mustafa Ali kontra Bryan meccset tervezték a márciusi gálára, de Ali nem kapta meg az orvosi engedélyt a visszatéréshez.

A hírek szerint Kofi Kingston végül megkapja a címmérkőzést a WrestleManián. Vince McMahon úgy érzi ez a történet akkor válhat igazán jóvá, a ha a legnagyobb színpadon rendezik. Mint tudjuk Kofi 11 éve van a WWE-nél, de még sohasem kapott igazi lehetőséget egy világbajnoki cím elhódítására. A színfalak mögött Xavier Woods és Big E is lobbizik Kingston világbajnoki futásáért. A ghánai mögött nagyon sokan állnak és az öltöző egyik legkedveltebb birkózója.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.