Header Ads

Magyarul, HCW-s szinkronhangokkal érkezik a Paige film

Március 14-én kerül a magyar mozikba a Családi bunyó című film, amely az angol birkózó hölgy, Paige karrierjét mutatja be.

A film igaz történet alapján készült, amelyen Dwayne "The Rock" Johnson keze nyoma is látszik, hiszen exkluzív producerként vett részt a projektben, amely alkotásban egyébként szerepelőként is jelen van. Paige karakterét Florence Pugh fogja alakítani, míg érdekesség a WWE szupersztárok tekintetében, miszerint AJ Lee-t az a Zelina Vega alakítja, aki a SmackDown Live birkózója. A filmben kisebb mellékszerepben ugyan, de felbukkan majd John Cena, Big Show és Sheamus is.

A Családi bunyó a magyar pankráció szempontjából is érdekes, hiszen a HCW aktív birkózói közül Justin Wylde és Renegade, illetve a bemondó Budai Péter, a kommentátor továbbá oldalunk és a Szorító Podcast szerkesztője, a Doktor is hallható lesz majd néhány szereplő szinkronjaként.

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek a HCW-s bénázásokra meg a sok ö-zésre pláne a kidekorált csodabogárra
    HCW egy vicc amúgy
    Kb. olyan lesz mint a cikk írás tele hibával

    VálaszTörlés
  2. "a Doktor". Röhej az egész fószer, konkrétan azért nem nézek HCW-t amikor gála van, mert a rengeteg "őőő-zés" meg idegesítő beszédstílusa tönkre vágja az egészet. Bíztató hogy a filmben is hallani fogjuk, legalább megismerheti az ország az idegörlő hangját.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.