Header Ads

László Árpád szerepelt a RAW-n

A korábbi HCW Bajnok, a néhány éve Egyesült Államokban élő László Árpád egy levegőt szívhatott Dave Batistával és Triple H-dzsel. 
Bal fentről az első - (Fotó: WWE)
A 31 esztendős magyar pankrátort tavaly már tesztelte a WWE, de végül nem került be a Performance Centerbe. Mindenesetre a cég evidenciában tartotta, hiszen a tegnapi RAW adáson Batista egyik testőreként számítottak rá. Ez akár jót is jelenthet számára, hiszen egykoron így kezdődött Sheamus, EC3 vagy éppen Cesaro pályafutása is a WWE-ben.

László Árpád alapítótagja volt a HCW-nek, amely szervezetnél 329 napig volt Nehézsúlyú Bajnok. Jelenleg független és kisebb amerikai szervezeteknél lép fel.

2 megjegyzés:

 1. "László Árpád alapítótagja volt a HCW-nek"

  Mért nem vezeti?
  Biztos unta már a saját baromságát a HCW-nek nevezett valamiben

  "de végül nem került be a Performance Centerbe"
  Jobb is ha be se került mert biztos leégetné magát
  Csoda, hogy a WWE szóba áll vele

  Gyogyósok és kidekorált bohócok társasága a HCW
  https://www.youtube.com/watch?v=5rwbEcCEmmk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. feltenném neked a kérdést, te tudsz jobbat? tudsz az abszolút semmiből, létrehozni egy olyan szervezettet, amit megemlítenek külföldön is, egy olyan szervezettet, akiknél már olyan nagy nevek szerepeltek, mint pl Aleister Black, Pete Dunne, Tyler Bates, DJ Hyde. (és még keveset mondtam) ha tudsz szívesen megnézem hapsikám, ám míg ezt nem tudtad megcsinálni, addig kérlek a homokozóban légy nagy fiú, és ott mond azt, hogy mi is a HCW.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.