Header Ads

Kurt Angle és AJ Styles 5 fejeljthetetlen mérkőzése a TNA-nél

Kurt Angle az idei WrestleMania-n végérvényesen szögre akasztja a birkózó csizmáját, de addig sem pihenéssel tölti az idejét, ugyanis a WWE-ben még újra megküzdhetett Samoa Joe-val és AJ Styles-szal, akikkel a TNA-nél anno számos elképesztő mérkőzéssel kápráztatta el a rajongókat.

Fotó: Impact Wrestling

Az eheti RAW adásban Kurt Angle újra megküzdhetett Samoa Joe-val. A két birkózónak komoly múltja van egymással, ugyanis Angle 2006-ban pont Joe ellen debütált a TNA-nél. A keddi SmackDown-on Angle megkapta ellenfeléül a másik korábbi TNA-s vetélytársát AJ Styles-t, aki ellen szintén számos mérkőzést vívott a múltban, többek között a világbajnoki címért is. Lássuk ezek közül azt az öt felejthetetlen mérkőzést amit a felek a TNA-nél vívtak egymással.

2008. Hard Justice PPV - Last Man Standing Match

Kurt Angle és AJ Styles összecsapása még a Main Event Mafia korszakból, amely mérkőzésből AJ jött ki győztesen, ugyanis Angle-t elárulta az akkori felesége Karen. 

2009. No Surrender PPV - World Heavyweight Championship Match


A 2009-es No Surrender PPV-re Kurt Angle még világbajnokként érkezett, azonban a gálán új bajnokot avattak AJ Styles személyében.

2010. Genesis PPV - World Heavyweight Championship Match


2010 januárjában Kurt Angle megpróbálta vissza szerezni a világbajnoki címét AJ Styles-tól, de a bajnokot ez idő tájt karolta fel Ric Flair, aki mindent elkövetett, hogy a tanítványa megőrizze a bajnoki övét.
2012. Sacrifice PPV - Single Match

 
2012-ben Frenkie Kazarian és Cristopher Daniels minden adásban azon dolgoztak, hogy megkeserítsék AJ Styles életét, és ez a Sacrifice PPV-n sem volt másképp.

2013. Slammiversary PPV - Single Match

AJ Styles és Kurt Angle a 2013-as Slammiversary PPV-n küzdött meg utoljára az Impact Wrestling-nél, amely mérkőzést Kurt Angle nyert meg.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

1 megjegyzés:

  1. és barom korbín ellen lesz Kurtnek az utolsó meccse..remélem átmegy az aew-ba, és nyom egy meccset Cody, vagy Kenny ellen, az méltó búcsú lenne...talán így bünteti meg a WWE Anglet, hogy átment a tinába? Ez csak az én gondolatom, de lehet benne valami...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.