Header Ads

John Cena WrestleMania kálváriája

A tizenhatszoros WWE Nehézsúlyú Világbajnoknak eredetileg lett volna mérkőzése az idei WrestleManián.
(Fotó: WWE)
Ellenfele az NXT-ból felkerülő újonc Lars Sullivan lett volna, de a pánikbetegsége miatt egy ideje nem szerepel az adásokon, így Cena számára új ellenfél után néztek.

A következő terv Drew McIntyre volt, a történet szerint Cena miatta kényszerült kihagyni a Royal Rumble-t, bár mint tudjuk John valójában filmezni ment. Ezt az ötletet is elvetették, így McInytre ellenfele a leukémiából visszatérő Roman Reigns lesz.

Majd jött egy esetleges United States Bajnoki Címmérkőzés a képbe, miután R-Truth többször is Cena nevét emlegette. A terv Samoa Joe és John Cena összecsapása volt, de ezt is elvetették, így Rey Mysterio lett Joe ellenlábasa. Cena és Joe a karrierjük kezdete óta barátok, ezért szerettek volna egy komolyabb küzdelemben is birkózni egymással.

Később egy újabb elképzelés látott napvilágot, mely szerint John Cena fogja búcsúztatni Kurt Angle a WrestleMania 35-ön. Azóta kiderült, hogy ez a meccs sem történik meg, mivel Baron Corbin lett a veterán Angle ellenfele.

A Wrestling Observer információi szerint a WWE egyelőre nem rendelkezik tervekkel John Cena számára, de a Cenation vezetője ott lesz az eseményen. Pletykák szerint egy "Open Challenge" mérkőzésben fog birkózni és az ellenfele a rendbejövő Lars Sullivan is lehet. Másik pletyka, hogy a nagy elégedetlenség miatt kiszedik Corbint az Angle elleni meccsből és Cenát teszik helyére.

(Forrás: Old-School)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.