Header Ads

IMPACT! 2018. Március 8. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Rascalz kihívja a Lucha Brothers-t egy tét nélküli küzdelemre, visszatér a ringbe Rich Swann, Rosemary csapata szembenéz Su Yung csapatával, bejelentést tesz Alisha Edwards, valamint debütál Ace Austin az Impact Wrestling-nél.

A Lucha Brothers két hete sikeresen megvédte a csapatbajnoki címeiket az LAX-el szemben, azonban a mérkőzés után Santana és Ortiz megfosztotta Pentagon Jr.-t és Fenix-et a maszkjuktól. Az aktuális bajnokok erre még nem reagáltak az LAX-nek, viszont ma este visszatérnek a ringbe, és egy tét nélküli mérkőzésen megküzdenek a Rascalz csapattal.
Sami Callihan pár hete kórházba küldte Rich Swann-t, amiért ő nem volt hajlandó csatlakozni az oVe-hez. Sami továbbra sem tett le arról, hogy a gyerekkori barátját az oVe-ben lássa. Rich azóta felépült a sérüléséből, és a mai adásban pedig már vissza is tér a kötelek közé. Az aktuális X-Division bajnok első ellenfele Ethan Page lesz.
Rosemary bosszút akar állni Su Yung-on, és vissza akarja szerezni Allie-t a sötét oldalról. Ennek érdekében egy üzletet kötött James Mitchell-el. Ha Rosemary, Kiera Hogan és Jordynne Grace legyőzik Su Yung csapát, akkor vissza adja Allie-t, viszont ha nem, akkor Rosemary-nek vissza kell térnie a sötét oldalra.
Alisha Edwards be szeretne jelenteni valamit. Hogy mi is az pontosan, az a ma esti adásból fog kiderül.
Ace Austin neve sokaknak ismerős lehet, akik nyomon követik a független szervezetek birkózóit. Ace számos bajnoki címet elhódított már az indy cégeknél, és többször is vállalt fellépést IMPACT One Night Only adásokban. Ace Austin az este folyamán debütálni fog az Impact Wrestling-nél.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.