Header Ads

IMPACT! 2018. Március 8. - The Dark War - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban tovább folytatódott a viszály Rich Swann és Sami Callihan között, debütált Ace Austin, bejelentést tett Alisha Edwards, szembenézett egymással Rosemary és Su Yung csapata, valamint a Rascalz kihívta egy tét nélküli mérkőzésre a Lucha Brothers-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann(c) vs. Ethan Page – Non-Title Match
Az aktuális X-Division bajnok visszatért a kötelek közé a Sami Callihan-el való incidensét követően, első ellenfele pedig Ethan Page volt. Swann egy Hurricanrana-val nyitotta a küzdelmet, amire Page egy Suplex-el válaszolt ellenfelének. A srácok ezt követően a ringen kívül találták magukat, majd visszatérve a kötelek közé Rich egy Frog Splash-el ráugrott Ethan-re. Swann miközben még egy ugrásra készült volna a ring sarkáról, Page nekilökte a bírót a kötélnek, így a bajnok nem tudta befejezni a mozdulatát. Ethan itt úgy érezte, hogy nyerő pozícióba került, de Swann fordítani tudott, és egy Handspring Cutter után, bevitte a befejező Phoenix Splash ugrását Page-nek. A meccs után megérkezett az oVe az arénába. Sami Callihan mikrofont ragadott, és először lebirkázta a közönséget, majd kérte Swann-t, hogy vegye fel az oVe-s pólót. Swann ezt újfent Sami arcába akarta vágni, de mielőtt ezt megtehette volna, mondta neki Callihan, hogy várjon, ugyanis a család az minden, majd megölelték egymást. Rich Swann felvette az oVe-s pólót, amit a rajongók nem akartak elhinni. Ez azonban Swann tervének része volt, és miután az oVe-s srácok hátat fordítottak neki, előbb hátba rúgta Sami-t, majd kiosztott egy dupla Handspring Cutter-t a Crist testvéreknek. Az aktuális X-Division bajnok ezután elhagyta a ringet, és letépte magáról az oVe-s pólót.

Santana és Ortiz megkérdezte Konnan-től, hogy el sikerült-e intéznie az újabb címmérkőzést a Lucha Brothers ellen. Konnan azt mondta a srácoknak, hogy csak magukkal foglalkozzanak, ő elintézi az újabb lehetőséget az LAX-nek.

Ace Austin vs. Jake Atlas
Ace Austin megérkezett az Impact Wrestling-hez, debütáló mérkőzésén pedig Jake Atlas volt az ellenfele. Az alig pár perces mérkőzést Austin szinte végig uralta, és több Springboard Kick mozdulatot is bemutatott az ellenfelén. A meccset végül egy Running Blockbuster-rel nyerte meg, amit ő "The Fold" finisherként használ.
Johnny Impact egy interjúban elmondta, hogy sajnálja a múlt héten történteket, de ez a sérülés nem volt betervezve, azonban amit megígért Brian Cage-nek, azt betartja, és kockára teszi ellene a világbajnoki címét.

A Reno Scum üzent a színfalak mögött KM és Fallah Bahh párosának, akikkel újra meg fognak küzdeni a következő adásban.

Alisha Edwards érkezett a ringbe, hogy egy fontos bejelentést tegyen a jövőjével kapcsolatban. Alisha elmondta, hogy a hónap végén lejár a szerződése a céggel, és bármennyire is szereti csinálni a birkózást, elgondolkodott rajt, hogy a folytatásban lehet, hogy otthon fog maradni, ugyanis családot szeretne alapítani a férjével. Ekkor megérkezett az arénába a Desi Hit Squad. Rohit Raju egyet értett Alisha-val, és szerinte is otthon kellene maradnia, ugyanis egy nőnek otthon van a helye háziasszonyként. Ezt Raj és Gama Singh is megerősítette, szerintük egy nőnek az a dolga, hogy otthon kiszolgálja a férjét. Alisha erre válaszul adott egy pofont Gama Singh-nek, ami után Raj és Rohit a sarokba szorította a lányt. Ekkora Eddie befutott a kötelek közé, de a Desi Hit Squad tagjai ellen hamar alulmaradt. Eli Drake ezt nem nézte tétlenül, és Eddie segítségére sietett, majd kiosztott egy Gravy Train-t Rohit Raju-nak és Raj Singh-nek.

Moose és Killer Kross interjút adott Melissa Santos-nak. Moose csodálatosnak érzi magát a divatos ruháiban, Kross pedig üzent Johnny Impact-nek, hogy ha legközelebb találkoznak, és Johnny nem ad neki egy világbajnoki címmérkőzést, akkor vissza fogja küldeni a kórházba. Moose végül mondta Kross-nak, hogy van egy foglalása Vegas legjobb steak éttermébe, ahova meginvitálná Melissa-t is.

A Rascalz csapat tagjai a szokásos stílusukban megbeszélték az esti mérkőzésüket a Lucha Brothers-ellen.

A backstage-ben Eli Drake elmondta Eddie Edwards-nak, hogy megmentette a Desi Hit Squad tagjaitól, hogy bizonyítsa a hűségét. Cserébe azonban azt szeretné ha a következő adásban a csapattársa lenne, és legyőznék a Desi Hit Squad-ot.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Sami Callihan és Eddie Edwards a tavalyi WrestleCon gálán vívott mérkőzését. A meccset Sami nyerte meg, ugyanis Don Callis bedobta a törölközőt, hogy megóvja Eddie-t egy újabb sérüléstől.

Su Yung, Allie & Undead Maid of Honour vs. Rosemary, Kiera Hogan & Jordynne Grace – The Dark War
Az adás a Dark War-ral folytatódott, aminek a tétje az volt, hogy ha Rosemary csapata nyer, akkor visszakapják Allie-t a sötét oldalról, viszont ha Su Yung és csapat győz, akkor Rosemary-nek csatlakoznia kell James Mitchell-hez. Rosemary most először tért vissza a kötelek közé birkózni a 10 hónappal ezelőtti térdsérülését követően, aminek látszólag már nyoma sem maradt. A végig vörös fényben vívott küzdelem elképesztő színvonalas volt, mindkét csapat a maximumot nyújtotta a ringben. Su a mérkőzés egy adott pontján közel került a győzelemhez, amikor Kiera-nak bevitte a Panic Switch befejező mozdulatát, de Jordynne közbeavatkozott, és adott egy Sit Down Powerbomb-ot Yung-nak. Su ezután le akarta fújni Rosemary-t a vörös folyadékával, de ő elhajolt, így Yung a saját csapattársát találta el. Rosemary ekkor kihajította Su-t a ringből, és bevitt egy Spear-t Yung udvarhölgyének, amivel megnyerte a mérkőzést. A meccs után Kiera és Jordynne lefogták Allie-t, aki így nem tudott elmenekülni, Rosemary pedig egy pórázt tett a korábbi női bajnok nyakába, és kivezette az arénából.

A szünetben tovább folytatódott Glenn Gilbertti bolyongása az épületben, aki továbbra sem találta Don Callis-t. Gilbertti megkérdezte a folyosón álldogáló Konnan-től, hogy hol találja Don Callis-t. Konnan elmondta neki, hogy pont itt van az irodája. Gilbertti be is ment a szobába, de pechére Killer Kross fogadta. Miután kijött az irodából, egy hangot hallott, még pedig Vince Russo-ét, de mikor benyitott egy másik helyiségbe, újra nem azt találta akit szeretett volna. Ezt követően egy fehér ruhás doktorról hitte, hogy ő Jeff Jarrett, majd meglátott egy szőke, és két hosszú hajú srácot akikről hátulról azt hitte, hogy a Young Bucks és Cody Rhodes, de újra tévedett. Végül belefutott Scott D'Amore-ba, aki elmondta neki, hogy Callis a kommentátor asztalnál ül épp. Glenn megörült, hogy Don biztos egy kommentátori állást akar neki adni. Gilbertti besietett az arénába, és leült a kommentátor asztalhoz, majd Josh Mathews felkonferálta Scarlett Bordeaux-t.

Scarlett megérkezett a ringbe, akitől megkérdezte Josh Mathews, hogy miért pont magát választotta ki a tehetségkutatója győzteseként. Scarlett szerint szánalmasak voltak azok a srácok akik jelentkeztek, de Glenn Gilbertti-nek volt a leginkább zavarba ejtő videója. Gilbertti felment a ringbe, és megkérdezte Scarlett-től, hogy mi a baja vele, és miért is akar ő egyáltalán birkózni, inkább menjen haza, mert a nőknek otthon van a helyük. Scarlett pofonvágta Glenn-t. Gilbertti el akarta hagyni az arénát, de Scarlett Bordeaux odaszólt még neki, hogy lehet, hogy őt csak egy nőnek gondolja, de ha legközelebb meglátja akkor, a ribancává fogja tenni.

Rosemary elmondta Kiera-nak és Jordynne-nak, hogy menjenek most már haza, Allie már az övé. Kiera szeretne maradni a végéig, de Rosemary erre azt felelte, hogy most van itt a vége.

A színfalak mögött Melissa elmondta Tessa Blanchard-nak, hogy a következő adásban egy No.1 Contender mérkőzést fog vívni Jordynne Grace-el. Tessa úgy gondolta, hogy ő mindig megkapja amit akar, és ha egy újabb címmérkőzésért meg kell vernie Jordynne-t, akkor meg fogja tenni.

Lucha Bros(c) vs. The Rascalz (Dez & Wentz) – Non-Title Match
A Lucha Brothers tagjai hamar megunták Dezmond és Wentz komolytalan stílusát és megmutatták a Rascalz-nak, hogy miért is ők az aktuális csapatbajnokok. Amíg Fenix Dez-zel volt elfoglalva a ringben, addig Pentagon félreállította Wentz-et a ring mellől. Pentagon csatlakozott a testvéréhez a ringbe, majd végrehajtottak egy Body Scissors-t Dezmond-on, de addigra Wentz is visszaért a kötelek közé, és megakadályozta, hogy kiszámolják a csapattársát. Ezt követően Dez-nek még volt egy látványos ugrása a ring oszlopánál, amivel megzavarta testvérpárt, majd a kötelek között Wentz egy Swanton-t ugrott Pentagon-ra, amit Xavier Final Flash mozdulata követett. Pentagon ezt követően is tudta folytatni a küzdelmet, és végrehajtotta a Pentagon Driver finisher-ét Zachary Wentz-en. Miután a Lucha Brothers megnyerte a meccset, az arénából kijövet összetalálkoztak Konnan-el, akinek mondták, hogy többet ne nyúljon az LAX a maszkjukhoz. Konnan szerint a kakaskodást Pentagon-ék kezdték, és újra meg kell, hogy küzdjenek a csapatával. A testvérpár ad egy újabb esélyt az LAX-nek, de ki kell várniuk a sorukat. Konnan szerint ez nem így működik, ő nem kért egy újabb lehetőséget, hanem kijelentette, hogy lesz még egy címmérkőzés.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.