Header Ads

IMPACT! 2018. Március 29. - Against All Odds - Előzetes

Az eheti Against All Odds IMPACT! adásban Brian Cage kihívja Killer Kross-t, Taya Valkyrie kockára teszi a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen, megvívja első mérkőzését Scarlett Bordeaux, Gail Kim bocsánatot kér Tessa Blanchard-tól, valamint Rosemary visszatér az Élőhalott Birodalomba.

Két hete Brian Cage-t elárulta Johnny Impact, akinek Killer Kross is a segítségére volt. Kross megakadályozta, hogy Brian megküzdhessen Johnny-val a világbajnoki címért. Ezzel viszont sokat nem ért el, ugyanis Cage a Rebellion PPV-n újra esélyt kap, hogy szembenézhessen Johnny Impact-el. Addig azonban a gép még revansot akar venni Kross-on, és kihívja a mai esti adásban egy mérkőzésre Johnny Impact cinkostársát.
Jordynne Grace legyőzte Tessa Blanchard-ot, ezzel pedig ő lett Taya Valkyrie első számú kihívója. Jordynn-nek ez lesz az első komolyabb lehetősége, hogy megszerezze első bajnoki címét az Impact Wrestling-nél.
Ma este végre elérkezik a pillanat, Scarlett Bordeaux több hónap után végre kötelek közé lép, és megvívja első mérkőzését az Impact Wrestling-nél. Scarlett első ellenfelének Glenn Gilbertti-t választotta, akivel már korábban is voltak nézeteltérései.
Tessa Blanchard még mindig Gail Kim-et hibáztatja, hogy elvesztette a Knockouts Championship címét. Tessa azóta már többször is bajba került, utoljára pedig Gail állította meg, amikor megtámadta a gongató srácot. Tessa ezért feljelentette Gail Kim-et, mondván a korábbi bajnok már nem birkózói státuszban dolgozik a cégnél, így ezt már nem tehette volna meg. Tessa ezért azt várja, hogy Gail Kim a nyilvánosság előtt kérjen tőle bocsánatot.
Rosemary hiába szerezte vissza Allie-t a Dark War mérkőzésen Su Yung-tól, a lelke még mindig az Élőhalott Birodalomban van. Ahhoz, hogy Rosemary vissza kapja a barátnője régi énjét, vissza kell térnie az Élőhalott Birodalomba.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.