Header Ads

IMPACT! 2018. Március 22. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban Sami Callihan kihívja Rich Swann-t egy X-Division bajnoki címmérkőzésre, megtudhatjuk mik a tervei Johnny Impact-nek a folytatásban, Eli Drake és Eddie Edwards folytatják a csapatmunkát, Willie Mack megküzd Ethan Page-el, Trey Miguel szembenéz Moose-al, valamint újra a kötelek közé lép Ace Austin.

Két hete láthattuk, hogy Rich Swann nem volt hajlandó belépni az oVe-be, múlthéten pedig Sami és csapata kihívta a bajnokot egy csapatmérkőzésre. Callihan és a Crist testvérek megnyerték azt a küzdelmet, ami után Sami úgy döntött, hogy kihívja egy címmérkőzésre Rich Swann-t.
Brian Cage egy hete megkapta a lehetőséget, hogy újra megküzdhessen Johnny Impact-el a világbajnoki címért. Johnny az este folyamán heel turn-t vett, és hátba támadta a gépet feleségével, és Killer Kross-al közösen. Johnny most elmondja, hogy miért tette ezt, és hogy mik a tervei a jövőre nézve.
Eli Drake és Eddie Edwards múlthéten a kiváló csapatmunkájuknak köszönhetően legyőzték a Desi Hit Squad formációt. Az újonnan alakult páros következő ellenfelei KM és Fallah Bahh lesznek.
Willie Mack egy hete még Rich Swann és Tommy Dreamer csapattársaként állt ki az oVe-vel szemben, ahol nem rajta múlott, hogy nem az ő hármasuk jött ki győztesen az összecsapásból. Mack következő ellenfele Ethan Page lesz.
Trey Miguel a múltheti adásban jót szórakozott Moose-on, legfőképp annak új öltözetén. Ezt Moose nem nézte jó szemmel, és rendet tett a Rascalz csapat tagjai között. Most Trey ezért egy egyéni mérkőzésben akar helyt állni Moose ellen.
Ace Austin két hete debütált az Impact Wrestling-nél, és rögtön meg is szerezte első győzelmét. A fiatal tehetség az eheti adásban újra a kötelek közé fog lépni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.