Header Ads

IMPACT! 2018. Március 22. - Az új családtag - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Trey kiállt Moose ellen, Eddie Edwards és Eli Drake megküzdöttek Fallah Bahh és KM párosával, újra kötelek közé lépett Ace Austin, megtudhattuk miért árulta el a rajongóit Johnny Impact, Ethan Page szembenézett Willie Mack-el, valamint Sami Callihan kihívta Rich Swann-t egy X-Division bajnoki címmérkőzésre.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose vs. Trey
Trey a mérkőzés korai szakaszában egymás után két Dive-ot is ugrott a ringen kívül álló Moose-ra. A harmadik ugrásnál Moose elkapta a Rascalz csapat oszlopos tagját, és a ring széléhez vágta Trey-t. Ha ez még nem lett volna elég, Trey megpróbált egy Hurricanrana mozdulatot Moose ellen, de ő ebből is fordítani tudott, és a ring lépcsőjéhez vágta Trey-t. Miguel ezt követően egy Revers Hurricanrana után megpróbálta kikopogtatni ellenfelét, de nem járt sikerrel. Moose ekkor úgy döntött, hogy pontot tesz a meccs végére, és egy hatalmas Spear-el legyőzte Trey-t.

Sami Callihan továbbra sem örül, hogy Rich Swann hátat fordított a családjának, és ezért mindent el fog venni tőle, kezdve az X-Division bajnoki címével.

Tessa Blanchard elmondta, hogy beszélt az ügyvédeivel, és szeretné ha Gail Kim a közönség előtt kérne tőle bocsánatot a múltheti tettéért. A lány továbbá azt is el akarja érni, hogy a vezetőség ne foglalkoztassa többet Gail-t mint producer.

Eddie Edwards & Eli Drake vs. KM & Fallah Bahh
Egy hete Eli Drake és Eddie Edwards párosa megnyerték első csapatmérkőzésüket a Desi Hit Squad ellen, most pedig már KM és Fallah Bahh ellen léptek a kötelek közé. Drake és Bahh kezdték a küzdelmet, majd rövid időn belül mindketten cseréltek a csapattársukkal. Ezt követően Eli újra beszállt a meccsbe, és kiejtette a ringből Bahh-t, majd adott egy óriási Superplex-et KM-nek. Eddie kiugrott a ringből egy Suicide Dive-al Bahh-ra, majd bevitte a kötelek közé a bambuszbotját. Ezt a bíró nem engedte használni neki, így ő odadobta Drake-nek, aki fejbe vágta vele KM-et. Edwards így már könnyedén le tudta győzni KM-et, aki a Boston Knee Party mozdulat után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Johnny Impact és Taya Valkyrie megérkeztek az épülethez, és Rolando Menendez rögtön le is rohanta őket. Johnny azt mondta Menendez-nek, hogy ha meg akarja tudni miért tette ezt múlt héten Brian Cage-el, akkor vegyen egy jegyet és üljön be a közönség soraiba.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Jeff Hardy és Mr. Anderson a 2011-es Against All Odds PPV-n vívott világbajnoki címmérkőzését. A létrás meccset Jeff nyerte meg. 

Rich Swann és Willie Mack az öltözőjükben megbeszélték egymással, hogy az oVe tagjai az elmúlt hetekben folyamatosan zaklatták őket. A beszélgetést Ethan Page szakította félbe, és mondta Mack-nek, hogy ő az esti mérkőzésükre koncentráljon. Ethan hozzá tette, hogy miután legyőzi Mack-et, a következő ellenfele Swann lesz.

Ace Austin vs. Damian Hyde
Ace Austin két hete debütált az Impact Wrestling-nél, és rögtön meg is nyerte a bemutatkozó mérkőzését. Austin következő ellenfele Damian Hyde volt, aki ellen a fiatal tehetség újra számos mozdulatot bemutatott a közönségnek. Ace szinte esélyt sem adva az ellenfelének, a The Fold mozdulatával pár perc alatt meg is nyerte a küzdelmet.

A szünetben egy rövid promo videót láthattunk egy kocogó lányról, aki két hét múlva fog megérkezni az Impact Wrestling-hez. A lány minden bizonnyal Madison Rayne lesz.

Josh Mathews felkonferálta a ringbe Johnny Impact-et és Taya Valkyrie-t. A világbajnok elmondta, hogy miért fordult Brian Cage ellen múlthéten. Johnny szerint miután megnyerte a bajnoki címet, minden héten kockára is tette azt, nem törődve a testi épségével. Szerinte ilyet előtte még korábban senki nem csinált a cégnél. Az összes bajnok kockára teszi a testét a címmérkőzéseik során, de a rajongóknak ez is kevés, és ellene fordultak, mikor a Homecoming PPV-n majdnem legyőzte őt Cage. Szerinte azonban Brian nagyon buta, és ha a rajongók nem voltak hűségesek hozzá, akkor ő sem lesz hűséges hozzájuk. Az interjút Taya folytatta, és elmondta, hogy ő szabja meg, hogy ki, és mikor kap tőle lehetőséget a Knockouts Championship cím megszerzésére. A lány az Against All Odds adásban teszi kockára a bajnoki övét Jordynne Grace ellen.  Johnny végül azzal zárta a mondandóját, hogy meg fog küzdeni Brian Cage-el a Rebellion PPV-n. Ő már készen áll erre a háborúra amit Cage ellen fog vívni, és a továbbiakban csak a feleségére koncentrál meg a
világbajnoki címére.

James Mitchell elmondta Rosemary-nek, hogy lehet, hogy megnyert egy csatát, de a háborút elvesztette. Rosemary kérdőre vonta Mitchell-t, hogy hol van Allie lelke. Mitchell válasza az volt, hogy Rosemary-nek újra az Undead birodalomba kell mennie, hogy visszaszerezze Allie lelkét.

Ethan Page vs. Willie Mack
Ethan a meccs elején letámadta a ring sarkánál Mack-et, aki erre egy nagy Samoan Drop-al, majd a már jól ismert Standing Moonsault mozdulatával válaszolt. Ethan ezt követően kiment a ringből, de Mack utánament, és a közönség mellett folytatták a küzdelmet. Visszatérve a kötelek közé, Willie folytatta amit elkezdett, és egymás után vitte be a mozdulatait Page-nek. Ethan még egy Superkick-et be tudott vinni Mack-nek, de sokra nem ment vele, ugyanis Willie rögtön ezt követően egy Stunner-rel megnyerte a mérkőzést.

A backstage-ben Johnny Impact összetalálkozott Killer Kross-al, aki valamit a bajnok fülébe súgott.

Glenn Gilbertti egy bárban adott interjút Menendez-nek, ahol a Sacrlett Brodeaux elleni mérkőzéséről beszélt pár szót. Szerinte ez a mostani női forradalom nevetséges.

Gail Kim a színfalak mögött elmondta Melissa Santos-nak, hogy semmit nem tud tenni Tessa Blanchard ügyvédei miatt, de meg fogja tenni, amit meg kell tennie. A beszélgetés félbe szakadt, ugyanis megjelent a Lucha Brothers és az LAX, akik a folyóson estek egymásnak. A feleket a biztonságiaknak kellett szétválasztaniuk.

Willie Mack a mérkőzése után visszament az öltözőjébe, de a Crist testvérek utána mentek a szobába. Meglepő módon Willie jött ki a szobából, és rázárta az ajtót Dave és Jake Crist-re.

Rich Swann(c) vs. Sami Callihan – X-Division Championship Match
Már a gong előtt egymásnak esett a két birkózó, ami nem is csoda, hiszen Callihan eltökélt célja volt, hogy bosszút álljon Rich Swann-on és elhódítsa tőle az X-Division bajnoki címet. Rich egy Dive-al kiugrott Callihan-re, majd az oVe vezetője a ring lépcsőn próbált bevinni egy Pile Driver-t a bajnoknak. Visszatérve a kötelek közé Swann egy 450 Splash ugrás után közel került a győzelemhez, de Sami ez után is tudta folytatni a meccset, majd arcon köpte korábbi barátját. Erre Swann felhúzta magát, és nekiesett ellenfelének. Egy Cutter-el a földre küldte Sami-t, és megpróbált egy Phoenix Splash-el pontot tenni a meccs végére, de Callihan félre tudott gurulni az ugrás elől. Ekkor Sami újra be akart vinni egy Pile Driver-t Rich-nek, de a bajnok ezt nem hagyta, és tusba fogta kihívóját. Sami ebből már nem tudott kijönni, így Rich Swann megőrizte a bajnoki címét. A meccs után Sami megtámadta Swann-t, de ebből is Callihan jött ki rosszul. Ekkor azonban megérkezett a ringbe Madman Fulton, aki földhöz vágta a bajnokot, és széthúzta a mellényét, ami alatt egy oVe-s póló volt. Willie Mack besietett az arénába, hogy segítsen Swann-nak, de Fulton ellen neki sem volt semmi esélye.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.