Header Ads

IMPACT! 2018. Március 15. - Nem várt fordulat - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban az oVe tagjai kihívták Rich Swann, Tommy Dreamer és Willie Mack hármasát egy csapatmérkőzésre, kötelek közé lépett Glenn Gilbertti, újra megküzdött KM és Fallah Bahh a Reno Scum-al, szembenézett egymással Tessa Blanchard és Jordynne Grace a No 1. Contender címért, Eli Drake és Eddie Edwards összeállt a Desi Hit Squad ellen, valamint megtudhattuk mi lett Brian Cage és Johnny Impact világbajnoki címmérkőzéséből.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann, Willie Mack & Tommy Dreamer vs. Sami Callihan & oVe  – Six-Man Tag Team Match
Az adás a hatemberes csapatmérkőzéssel kezdődött, ahol az oVe tagjai kihívták Rich Swann-t, Willie Mack-et, és Tommy Dreamer-t. Dreamer megpróbálta felvenni a fiatal korosztály stílusát, ami nem volt egyszerű neki, de a közönség nagyon élvezte, ahogy egy-egy mozdulatot megpróbált átvenni a high-flyer birkózók repertoárjából. A hardcore legenda a meccs egy adott pontján rá tudott ugrani Sami-re egy Frog Splash-el, de a bíró figyelmét elvonták a Crist testvérek, így Callihan egy alulra mért ütéssel megállította Dreamer-t, majd adott neki egy Pile Driver-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. 

A backstage-ben Brian Cage felkereste Johnny Impact-et, hogy készen áll-e az esti mérkőzésükre, de a bajnok nem volt túl meggyőző, aki még mindig nyakmerevítőt viselt.

A Rascalz csapat a szokásos stílusukban megbeszélték a Lucha Brothers elleni mérkőzésüket. A beszélgetésbe becsatlakozott Moose is, aki megkérdezte tőlük, hogy hol vannak a lányok, legfőképp Melissa Santos. Miguel elmondta, hogy ő jót szórakozott Moose múlt adásban hordott ruháján. Ezért Moose mindhármójukat elrendezte.

Glenn Gilbertti vs. Kikutaro
Glenn Gilbertti-t múlthéten kihívta Scarlett Bordeaux egy mérkőzésre, amire az Againts All Odds adásban kerül sor. Glenn addig is bizonyítani szeretett volna, és kötelek közé lépett, ellenfele pedig Kikutaro volt. Kikutaro kiparodizálta a Disco Inferno táncát, ami nem is tetszett Gilbertti-nek, és egymás után többször nekivezette ellenfelét a ring oszlopának. Kikutaro ezt követően ugrott egy Moonsault-ot, de Gilbertti félregurult, és egy Stunner-el megnyerte a mérkőzést.

Taya Valkyrie a szünetben elmondta, hogy nem különösebben érdekli, hogy ki lesz a No. 1 Contender, ő jobban aggódik a férje nyakproblémája miatt.

Reno Scum vs. KM & Fallah Bahh
Fallah Bahh és KM még a ringhez sem értek, de a Reno Scum már megtámadták őket. A kötelek között Adam és Luster együtt esett neki KM-nek, mert Bahh-t egy rövid időre félreállították. Miután végre Fallah Bahh is be tudott csatlakozni a mérkőzésbe, lendületet vett a meccs. A győzelmet végül újra KM és Fallah Bahh párosa szerezték meg, ami Bahh-nak volt köszönhető, ugyanis egy óriási Samoan Drop mozdulat után ki tudta kopogtatni Adam Thornstowe-ot.

Konnan a színfalak mögött emlékeztette a Lucha Brothers tagjait, hogy még tartoznak nekik egy visszavágóval, amire Pentagon a védjegyévé vált Zero Miedo kézmozdulatával válaszolt az LAX vezetőjének. Konnan ez után beszélt pár szót Santana-val és Ortiz-zal és elmondta nekik, hogy Street Fight mérkőzést akar a Lucha Brothers ellen.

Tessa Blanchard vs. Jordynne Grace – #1 Contender’s Match for Knockouts Championship
Tessa Blanchard megkapta a lehetőséget, hogy megszerezze a No. 1 Contender jogot, és kihívhassa Taya Valkyrie-t egy újabb  címmérkőzésre. A korábbi női bajnok és ellenfele mindent meg is tett ennek érdekében, de most Jordynne bizonyult jobbnak. Grace a befejező Grace Driver mozdulatával legyőzte Tessa-t, így ő lesz a következő ellenfele Taya-nak. A mérkőzés után Tessa nem tudta elfogadni, hogy kikapott Jordynne-től, és dühében megtámadta a gongató srácot. Tessa-t végül Gail Kim fékezte meg, aki miután besietett a ringbe, nekiesett a harmadik generációs birkózólánynak. 

A színfalak mögött Scott D'Amore-nak kellett rendet tennie Tessa és Gail Kim között. D'Amore egy hétre felfüggesztette Gail-t, amiért megtámadta Tessa Blanchard-ot.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Brian Cage  és Eli Drake a tavalyi WrestleCon gálán vívott mérkőzését. A meccset Brian Cage nyerte meg.

Ezt követően egy rövid beszélgetést láthattunk Allie és Rosemary között. Rosemary elmondta Allie-nek, hogy többször figyelmeztette, ne engedjen a sötét oldalnak, mert el fogja ragadni. Allie kinevette a korábbi barátnőjét, és szánalmasnak nevezte.

Sami Callihan a szünetben üzent Rich Swann-nak, akire dühös amiért nem csatlakozott az oVe-hez. Sami kihívta Swann-t egy X-Division címmérkőzésre, amire a következő adásban kerül sor.

Eddie Edwards & Eli Drake vs. Desi Hit Squad 
Eli Drake meg tudta győzni Eddie Edwards-ot, hogy legyen a csapattársa, és álljanak ki közösen a Desi Hit Squad ellen. A meccs kezdeti szakaszában Eddie-nek egyedül kellett kiállnia Rohit és Raj ellen, mert a két indiai birkózó nem engedte, hogy Edwards pacsizni tudjon a csapattársával. Raju eközben végig hergelte Eli-t, aki ezt egy adott ponton meg is unta és közbeavatkozott a mérkőzésbe. Ekkor megpróbált kiosztani egy Gravy Train-t Rohit Raju-nak, de Raj megakadályozta ebben. Ez után Eli adott egy DDT-t Rohit-nak, és elhagyta a ringet. Amíg a bíró nem figyelt oda, bedobta Edwards-nak a ring mellé állított bambuszbotot, aki ezt használta is Rohit Raju-n. Ezzel Eli és Eddie megszerezték az első győzelmüket csapattársként.

Johnny Impact(c) vs. Brian Cage - Impact World Championship Match
A világbajnoki címmérkőzésre elsőként Johnny Impact érkezett volna, azonban a bajnok nem jelent meg az arénában a bevonulózenéjére. Rövid várakozást követően Killer Kross érkezett, a vállán az eszméletlen Johnny-val, másik kezében pedig egy téglával. Kross bevitte magával a ringbe Johnny-t, és meg akarta még támadni egy székkel, de megérkeztek a biztonságiak. Kross mindegyiküket félreállította, majd újra elővette a széket, hogy megüsse vele Johnny-t, de ekkor megérkezett Taya és Brian Cage az arénába. Cage megállt a rámpán, Taya viszont megpróbálta megakadályozni Kross-t abban, hogy bántsa a férjét. Kross-t ez nem hatotta meg, és meg akarta ütni Taya-t, de ekkor közbelépett Brian, és nekiesett Kross-nak. Miután Kross elhagyta a ringet, Brian hátat fordított Taya-nak, aki hátulról egy alulra mért ütéssel térdre kényszerítette a gépet. Johnny ekkor felpattant, levette a nyakmerevítőjét, és nekiesett a kihívójának. Végül a földön fekvő Brian Cage fejéhez tette a téglát, amit meg is ütött a székkel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.