Header Ads

IMPACT! 2018. Március 15. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban Johnny Impact kockára teszi a világbajnoki címét Brian Cage ellen, az oVe kihívja Rich Swann-t egy csapatmérkőzésre, akinek Tommy Dreamer és Willie Mack lesznek a segítségére, Eddie Edwards összeáll Eli Drake-el, hogy bosszút álljon a Desi Hit Squad-on, KM  és Fallah Bahh újra szembenéz a Reno Scum-al, Tessa Blanchard és Jordynne Grace megküzdenek a No. 1 Contender címért, valamint megtudhatjuk mit reagál Glenn Gilbertti Scarlett Bordeaux kihívására.

Johnny Impact pár héttel ezelőtt megígérte Brian Cage-nek, ha segít félreállítani Moose és Killer Kross párosát, akkor ad neki egy újabb lehetőséget, hogy elhódíthassa tőle a világbajnoki címet. Brian elfogadta Johnny feltételeit, és csapattársaként azon volt, hogy teljesítse a bajnok kérését. A csapatmérkőzés következtében Impact lesérült, így Brian egyedül maradt a ringben Moose-al és Killer Kross-al, akik kihasználták a fölényüket, és legyőzték Cage-t. Johnny Impact egy hete bejelentette, hogy annak ellenére, hogy nem sikerült győzniük, megtartja az ígéretét, és újra szembenéz Brian Cage-el.
Sami Callihan múlthéten újfent megpróbálta a családjába invitálni Rich Swann-t, de ez most sem sikerült neki. Habár Rich felvette az oVe-s pólót, pár másodperc múlva hátba is támadta a Crist testvéreket és Callihan-t, ezzel jelezve, hogy nem hajlandó csatlakozni hozzájuk. Sami-ék ezt nem hagyják annyiban, és kihívták egy csapatmérkőzésre Rich Swann-t, akinek Tommy Dreamer és Willie Mack lesznek a segítségére.
Eli Drake nehezen, de elérte, hogy Eddie Edwards a csapattársa legyen. A Desi Hit Squad tagjai a múltheti adásban megtámadták Eddie-t és a feleségét, akiknek Edwards sietett a segítségükre. A két korábbi világbajnok ma este összeállnak és kihívják a Desi Hit Squad tagjait egy mérkőzésre.
A Reno Scum formáció két hete visszatért az Impact Wrestling-hez. Első mérkőzésükön alul maradtak KM és Fallah Bahh párosával szemben, de a meccs után Adam és Luster megtámadták a nyertes csapatot. Ez természetesen nem tetszett KM és Fallah Bahh párosának, így a felek újra meg fognak küzdeni egymással.
Tessa Blanchard továbbra sem mondott le róla, hogy visszahódítsa a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie-től. Ehhez Tessa-nak most előbb le kell győznie Jordynne Grace-t, akivel a No. 1 Contender címért fog megküzdeni a ma esti adásban.
Egy hete végre megtudhattuk, hogy Glenn Gilbertti lesz Scarlett Bordeaux első ellenfele. Glenn nagyon csúnyán beszélt Scarlett-el, aki ezért mindenképp revansot akar venni rajta a két hét múlva esedékes Against All Odds adásban. Hogy miként reagál Glenn Gilbertti a történtekre az a ma esti adásból kiderül.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.