Header Ads

IMPACT! 2018. Március 1. - Újabb kudarc - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Willie Mack megküzdött Jake Crist-el, visszatért a Reno Scum, Delilah Doom kihívta Tessa Blanchard-ot, Zachary Wentz megmérkőzött Ethan Page-el, valamint Johnny Impact újra összeállt Brian Cage-el, hogy félreállítsák Moose és Killer Kross párosát.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Willie Mack vs. Jake Crist 
Willie Mack és Jake Crist összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Jake-et elkísérte a ringhez Dave is, aki közbeavatkozott a meccsbe, miután Mack bevitt egy Codebreaker-t Jake-nek, és felmászott a ring sarkához. Dave lelökte a kötélről Willie-t, amiért a játékvezető rögtön félbeszakította a mérkőzést. Jake és Dave ezt követően megtámadták Mack-et, akinek Tommy Dreamer sietett a segítségére. Dreamer mikrofont ragadott, és szólt pár szót a rajongókhoz, mégpedig, hogy az elmúlt harminc évben azon dolgozott, hogy kijavítsa a profi birkózás hibáit. Tommy úgy döntött, ha már Vegas-ban vannak, ő is meccsel egyet, és Willie Mack csapattársaként kihívta az oVe-t. Dreamer a közönségtől kért étellel és itallal kezdte a Jake testvérek megtámadását a ring mellett, majd a kötelek között már Mack is segítségére volt a hardcore legendának. A meccset meg is nyerte az újonnan összeállt páros, Dreamer kiosztott egy Death Valley Driver-et Jake-nek, amit Willie Mack Six Star Frog Splash ugrása követett.

A backstage-ben megkérdezték Johnny Impact-et arról, hogy mi a véleménye az elmúlt hetek kötelező kihívóiról. Szerinte ő mindenkinek ad egy lehetőséget, aki megérdemli azt. Állítása szerint Moose és Killer Kross az oka annak, hogy Cage-nek nem volt eddig egy normális címmérkőzése sem ellene, de az este folyamán összeáll Brian-el, hogy félreállítsák Kross és Moose párosát.

KM & Fallah Bahh vs. Reno Scum
Az Adam Thornstowe és Luster "The Legend" alkotta Reno Scum hosszú kihagyást követően visszatért az Impact Wrestling-hez, első ellenfeleik pedig KM és Fallah Bahh voltak. KM és Bahh már megszokták hogy együtt dolgoznak egymással, aminek most meg is lett az eredménye. Bahh egy Samoan Drop mozdulat után kikopogtatta Adam-et, de a meccs után Luster és Thornstowe megtámadta hátulról a győzelmüket ünneplő KM-et és Fallah Bahh-t.

A szünetben Glenn Gilbertti megkérdezte Ethan Page-től, hogy merre találja az igazgatósági irodát. Ethan nem tudta ki Gilbertti, de elmondta neki, hogy az iroda ajtaja épp mögötte van. Mielőtt belépett volna rajt, D'Lo Brown jött ki a szobából akivel nem igen értették meg egymást. Gilbertti ezt követően belépett az irodába, és felvázolta a terveit, miszerint egy versenyt kellene kiírni az X-Divízió részlegének. Az irodában tartózkodók nem voltak elragadtatva az ötlettől, így Gilbertti úgy döntött, hogy megkeresi Don Callis-t.

KM és Fallah Bahh figyelmeztette a Reno Scum-ot, hogy ők ketten már hónapok óta együtt dolgoznak, hogy elhódítsák a csapatbajnoki címeket, és nem engedik, hogy ebben bárki is megakadályozza őket.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a tavalyi WrestleCon gála csapatbajnoki címmérkőzését, ahol az LAX megvédte az öveiket Willie Mack és Killer Kross párosa ellen.

Eli Drake megkereste Eddie Edwards-ot, és elmondta neki, hogy múlt héten látta benn a régi Eddie-t, és ez vezetett a győzelméhez. Drake felajánlotta Eddie-nek, hogy alkossanak egy csapatot, de Edwards nem rajongott az ötletért, szerinte neki nagyon is jó csapattársa van Kenny-vel.

Scarlett Bordeaux elmondta, hogy a következő adásban megtudhatjuk ki lesz az első ellenfele a debütáló mérkőzésén.

Tessa Blanchard vs. Delilah Doom
Tessa Blanchard egy hete megtámadta az épp Alisha Edwards ellen meccselő Delilah Doom-ot, ezért az újdonsült Knockouts hölgy kihívta a korábbi bajnokot egy egyéni mérkőzésre. Delilah rögtön megtámadta a gong után Tessa-t, de ő nem esett kétségbe a kihívójától, és egy hatalmas Sit Down Powerbomb-al válaszolt neki. Delilah ez után még adott Tessa-nak egy 619-t, amit egy Dropkick követett, de a harmadik generációs birkózólány folytatni tudta a meccset, amit a befejező Buzzsaw  DDT mozdulatával meg is nyert. A mérkőzés után Tessa üzent a menedzsmentnek, hogy kéri a visszavágóját Taya Valkyrie ellen.

A színfalak mögött Melissa Santos interjút készített Brian Cage-el. A gép elmondta, hogy úgy érzi képes lesz együtt dolgozni Johnny Impact-el, mivel ez kell ahhoz, hogy félreállítsák Moose és Killer Kross párosát, különben nem kapja meg az újabb lehetőséget a világbajnoki cím megszerzésére.

Kiera Hogan és Jordynne Grace felkereste Rosemary-t, és elmondták neki, hogy csatlakozni szeretnének hozzá. Rosemary mondta Kiera-nak, hogy ez nem az ő háborúja, de Hogan-t ez nem érdekelte, ő harcolni fog, hogy vissza kapja a barátnőjét.

Ethan Page vs. Wentz
Zachary Wentz úgy gondolta, ha a csapattársa Trey Miguel képes volt legyőzni Ethan Page-t, akkor neki is sikerülni fog. Wentz jó ütemben meg is kezdte a küzdelmet, de Ethan Page is hamar felvette a ritmust. Page-nek meg is lett volna az esélye a győzelemre, ha egy adott ponton nem köt bele a közönség soraiban ülő NFL Alumni egyik tagjába. Morlon Greenwood megütötte Ethan-t, ami után Wentz még ki is ugrott rá a ringből egy hatalmas Dive-al. Wentz végül a felső kötélről ugorva, egy Sprinboard Cutter-el tett pontot a meccs végére.

A színfalak mögött Gilbertti összefutott Tommy Dreamer-rel. Glenn megpróbált bemenni egy szobába, de ott egy bagolyt talált amitől megijedt. Tommy mondta neki, hogy a bagollyal meg kell barátkoznia, és belökte a szobába Gilbertti-t.

Egy rövid promo videóból megtudhattuk, hogy Ace Austin a következő adásban debütál az Impact Wrestling-nél.

Sami Callihan egy interjúban mesélt Rich Swann szüleinek haláláról, és arról, hogy ő volt az aki mindenben segített neki. Fedélt adott a feje fölé, és etette, de miután Swann sikereket ért el, hátat fordított neki. Callihan elmondta, hogy szereti Rich Swann-t, és kész befogadni az oVe családjába.

Killer Kross és Moose beszéltek a főmérkőzés előtt, amin félre akarják állítani Brian Cage-t, hogy kettőjük közül küzdhessen meg valamelyikük a világbajnoki címért Johnny Impact-el.

Santana és Ortiz mérges amiért a Lucha Brothers tagjai elutasították a kézfogásukat a címmérkőzésük után, és ezért fosztották meg Pentagon Jr.-t és Fenix-et a maszkjuktól. Konnan megpróbálja elintézni, hogy az LAX kapjon még egy utolsó visszavágó mérkőzést a Lucha Brothers-tól.

Johnny Impact(c) & Brian Cage vs. Moose & Killer Kross
Brian Cage és Johnny Impact a meccs korai szakaszában nem várt módon, kiválóan együtt tudott működni egymással. Cage mindent megtett annak érdekében, hogy legyőzzék Moose és Killer Kross párosát, hogy megkapja Impact-től a világbajnoki címmérkőzést. A mérkőzés egy adott pontján viszont Johnny Impact nyaksérülést szenvedett el egy mozdulat következtében, és nem tudta folytatni a küzdelmet. A bíró felmutatta az X-et, mert úgy látta, hogy a világbajnok orvosi segítségre szorul. Cage ezt követően egyedül próbálta meg felvenni a versenyt Kross és Moose ellen. Amíg a bíró nem figyelt oda, Kross leütötte Cage-t a világbajnoki övvel, ami következtében felszakadt Brian fején a bőr, de a gép ezt követően sem adta fel. Eközben Johnny-hoz Taya Valkyrie is megérkezett, Cage pedig értetlenül állt a helyzet miatt. Végül Kross kiosztott egy Doomsday Saito Slam-et Brian-nek, amit Moose Spear-je követett. Kross, a Kross Jacket mozdulatával fejezte be a mérkőzést, ami után Brian már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.