Header Ads

IMPACT! 2018. Március 1. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban Johnny Impact újra összeáll Brian Cage-el, hogy félre állítsák Moose és Killer Kross párosát, újabb részleteket tudhatunk meg Sami Callihan és Rich Swann kapcsolatából, Jake Crist megküzd Willie Mack-el, Ethan Page szembenéz Zachary Wentz-el, valamint Tessa Blanchard elfogadja Delilah Doom kihívását.

A múltheti IMPACT! adásban Moose és Killer Kross is egymásra mutogattak, amiért nem tudták elhódítani Johnny Impact-től a világbajnoki címet. Johnny azt javasolta a két birkózónak, hogy küzdjenek meg egymással, és a nyertes kap tőle egy világbajnoki címmérkőzést. A felek egymásnak is estek, de meccs végül befejezetlen maradt, ugyanis megtámadták Johnny-t, aki ezt nem nézte tétlenül. Kross és Moose közösen esett neki Impact-nek, akinek Brian Cage érkezett a segítségére. Johnny a szegmens után megkérte Brian-t, hogy legyen újra a csapattársa, és állítsák félre Moose és Killer Kross párosát. Ha Cage segít Impact-nek, akkor kap tőle egy újabb címmérkőzést.
Sami Callihan két hete megtámadta Rich Swann-t, amiért ő nem volt hajlandó csatlakozni az oVe-hez. Swann az eset után kórházba került, ahol meglátogatta Callihan, és újra kérte tőle, hogy csatlakozzon a családjához. Ma este újabb részelteket tudhatunk meg a két birkózó múltjából.
Willie Mack-et meglátogatták az öltözőjében a Crist testvérek, miután megnyerte az Ethan Page elleni meccsét. Hogy pontosan mi történt a szobában, azt nem tudhattuk meg, de Jake ezt követően kihívta egy mérkőzésre Mack-et.
A Rascalz csapat tagjai közül Trey Miguel már megküzdött Ethan Page-el, amely mérkőzést sikeresen meg is nyert. Zacahary Wentz úgy gondolja, ha Trey-nek sikerült legyőznie Ethan-t, akkor neki is sikerülni fog, így kihívta egy egyéni küzdelemre Page-t.
Delilah Doom a múltheti IMPACT! adásban debütált a szervezetnél Alisha Edwards ellen. A meccs végül DQ-val idő előtt véget ért, ugyanis Tessa Blanchard megtámadta mindkettőjüket. Delilah az eset után kihívta a korábbi női bajnokot egy mérkőzésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.