Header Ads

Corbin aztán nagy álomellenfél Kurt Angle számára...

Az elmúlt héten folyamatosan Kurt Angle álomellenfeleiről beszéltek, többek között John Cena, The Undertaker és Shelton Benjamin neve is előkerült.
(Fotó: WWE)
Angle az idei WrestleManián fogja szögre akasztani a birkózó csizmát. Az utolsó ellenfelét személyesen választhatta meg, amely választás Baron Corbinra esett. Kettejük viszálya már azóta tart, hogy Corbin átvette a General Menedzseri széket az olimpiai bajnoktól, habár ez a pozíció már megszűnt Angle nem felejtett. Kurt egyébként a korábbi tervekkel ellentétben birkózni fog a Mániáig hátralévő RAW adásokon.

Ennél már csak az a jobb, hogy a WWE néhány napja egy listát közölt Angle lehetséges ellenfeleiről, de azon Corbin nem szerepelt. A rajongók is csalódottan fogadták a döntést, hiszen az egész adás során John Cenát követelték, amikor Baron Corbin képernyőre került. Sőt Angle felesége is csalódottságának adott hangot a Twitterén, de végül törölte a bejegyzést.

Van egy olyan érzésem, hogy lesz még egy csavar a sztoriban... Talán a WWE szándékosan heatet generál és végül előszedi Cenát vagy esetleg Undertakert.

2 megjegyzés:

  1. Corbin nem "méltó" ellenfél Kurttel szemben, mivel nincsen eléggé felépítve a karaktere. Mondjuk Kurt sincs jó formában szóval az esélyek kiegyenlítettek. Mivel Corbin a bookja, addig Kurt a fizikuma miatt gyenge. A másik probléma, hogy ki nyer ezzel? Sokszor felmerült, hogy Batista nem lett erősebb karakter miután megverte Flairt mert, egy öregemberrel bárki el tud bánni. Nos ha Corbin győz, akkor nem lesz igazából előrébb mert életerős fiatalember, aki megvert egy kiégett pankrátort, ettől még ugyanúgy gyenge marad a többiekkel szemben. Kurt sem nyer semmmit a győzelemmel mert nem kapcsolódik a karrierjéhez igazán Corbin. Nincs benne elég szellemi befektetés.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.