Header Ads

Chris Jericho tiltólistára került a WWE-nél

Chris Jericho hivatalosan is az All Elite Wrestling szupersztárja lett, így az elkövetkező három évben biztosan nem láthatjuk a WWE közelében sem.
Ő is felkerült egy listára - (Fotó: WWE)
A héten Jericho-t elhívták egy rádió műsorba, amelyben exkluzív információkat csepegtetett korábbi munkaadójával való közös kapcsolatáról. Chrisnek van saját podcastje, amelyben mindig fantasztikus interjúkat készít a biznisz nagy neveivel, nos egy jó darabig ide nem hívhat pankrátorokat a WWE-ből, még úgy sem, hogy engedélyezné a WWE promótálását. A kanadai megerősítette, miszerint beszélt Vince-szel az AEW-s kontraktus megszületése óta.

Már kétszer beszéltem Vince McMahonnel a szerződésem megkötése óta, de jelenleg az egyik első számú ellenség vagyok a szemükben. Egy bizonyos mértékben töröltek a szervezet történelméből. Megkérdeztem tőlük, hívhatok-e két srácot a podcastembe, hogy hirdessék a Mániát. Azt mondták nem, mert ez nem helyénvaló, hiszen az AEW-nál vagyok. Tiltólistára kerültem a WWE-ben.

Továbbá megemlítette, hogy mit tapasztalt a szakítás óta:

Tudom néhány UpUpDownDown videót le kellett venniük, amelyekben én játszottam. Néhány dolgot átszerkesztettek az Edge és Christian Showban, amiken az én nevem szerepelt.

Jericho az interjú végén arról beszélt, miszerint az All Elite Wrestlingnek köszönhetően megadatott számára a lehetőség, hogy húsz év után valami eltérő dolgot csináljon a WWE-től. Szerinte a AEW másabb a WWE-nél, mivel itt több szabadsággal rendelkeznek a birkózók, ugyanakkor nem fognak minden ex-WWE pankrátort leigazolni.

(Forrás: WN)

4 megjegyzés:

 1. Hát úgy látszik ezeknek nagyon nem tetszik a Chris név..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) na azért Jerichot Krispen Wah-val nem kell egy kalap alá rakni. :D

   Törlés
 2. Hogyan törlik a WWE töeténelméből? Az összes meccsből hogyan szednék ki???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. sehogy :P ez csak a wwe stupiditása :P ebben az évben a wwe elérte az idiótaság legalsó szintjét...hülyeségebnél hülyeségebbet csinálnak. Wm35 egy katasztrófa fog lenni...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.