Header Ads

További két szupersztár is aláírt az AEW-hoz

A Young Bucks és Cody Rhodes pénteken meglepetés megjelenést tett a "Come Hell or High Water" elnevezésű független shown, Atlantában.

A főmérkőzés során a Young Bucks felkérte Pentagon Jr-t és Fénixet, hogy csatlakozzanak az All Elite Wrestlinghez. Kezet ráztak, amellyel megszületett az egyezség. Azt nem tudjuk, hogy exklúzív szerződést kötöttek-e vagy sem, de még lesz néhány független szereplésük. A testvér pár jelenleg az Impact Wrestlingnél is tevékenykedik, ahol most éppen ők a tag team bajnokok, ráadásul Penta korábban a Világbajnoki Címet is elhódította.

Jelenleg így néz ki az AEW rostere:
– Chris Jericho
– Cody Rhodes
– The Young Bucks (Matt Jackson, Nick Jackson)
– SCU (Christopher Daniels, Scorpio Sky, Frankie Kazarian)
– Hangman Page
– Joey Janela
– Jungle Boy
– MJF
– PAC (korábban Neville)
– Pentagon Jr.
– Fenix
– Brandi Rhodes
– Dr. Britt Baker
– Penelope Ford

(Forrás: WN)

6 megjegyzés:

 1. Csupa ismeretlen név, ez a Jericho sem volt akkora név se a WCW-ben, sem a WWE-ben! Cody volt a Stardust, mondjuk nem volt ő se akkora név a WWE rosterben...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haver te szivtal valamit vagy csak szimplan vak esetleg hulye vagy. Nem nagyon ertesz te a pankraciohoz az mar biztos.

   Törlés
  2. Ha ez vígasztal, Codyn (Stardust) és Jerichon kívül nekem is ismeretlen nevek láthatóak,pedig én már lassan egy 10 éve nézem a pankrációt. Ami meg Jerichot illeti szerintem nagyon is jó meccseket tett le az asztalra.

   Törlés
  3. Ne mond mar hogy a young bucks, hangman page, Christopher Daniels, Frankie Kazarian, Pentagon, Fenix neve nem mond neked semmit mert akkor lehet 10 eve nezel pankraciot de csak a wwet mast nem hiszem.

   Törlés
  4. Ja meg Pac akit biztos ismersz mert ő volt neville a wweben meg brandit aki cody felesege és ő is volt a wweben eden neven.

   Törlés
  5. Már jobb az AEW rostere, mint a raw, vagy a smackdown roster. Jericho nem nagy név :)))))))) ez jó Zsigmond Kovács :D Ez szerintem trollkodás akart lenni. Pentagon JR. az egyik top név az egész közül, a valaha volt legjobb mexikói pankrátor, a tesója mg Rey Mysterio tökéletes másolata, fiatalabb kiadásban. Hangman és Pac kurva nagy nevek, a Bucks minden idők legjobb tag teamje, Kenny pedig minden idők legjobbja. Nem csak az AEW rostere jobb, mint a wwe bármelyik rostere, de még A NJPW rostere is jobb. Jay White egyetlen hajtincse többet ér, mint bármi a wwe-ben.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.