Header Ads

Seth Rollins majdnem otthagyta a WWE-t, miután volt egy incidense Vince McMahonnel

A korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok vendége volt Edge és Christian Podcastének, ahol beszélt néhány érdekes dologról.
(Fotó: WWE)
Rollins egy érdekes történetet is megosztott, hiszen a karrierje során egy alkalommal fontolóra vette a távozást a WWE-ből, miután kisebb incidense volt Vince McMahonnel. A szervezet elnöke azt kérte tőle, hogy egy squash mérkőzésen győzze le Kofi Kingstont, de ő végül az ellenkezőjét tette, hiszen tiszteletből nem hagyta saját pillanat nélkül Kofit. Ennek az lett az eredménye, hogy Vince megharagudott rá és újra vetette a meccset. Emiatt Seth is haragos lett és elakarta hagyni a WWE-t, de végül átgondolta az egészet és rájött, ez csak az ő javát szolgálta.

Egyszer mérkőzésem volt Kofival a SmackDownon, akkoriban még felvételről ment az adás. Ezen a meccsen az volt a cél, hogy overré tegyenek, de mivel én tisztelem Kofit és korábban még csak meccsem sem volt vele, így nem akartam lesquasholni. Nem tettem meg, adni akartam neki valamit, tudjátok ez a természetes. Kimentünk, nagyjából három perc lehetett az egész a csengőtől csengőig. Engedtem Kofinak, hogy jól nézzen ki, majd legyőztem. Visszamentem a színfalak mögé, ahol Vince már dühösen várt engem. Ordított velem és elmondta, hogy ha az ő sráca akarok lenni, akkor nem ezt akarja látni tőlem, majd kihajtott engem a Gorilla Pozícióból, amit nem értettem. Nem értettem egészen addig, míg Michaels Hayes el nem magyarázta, hogy Vince mit akar ebből kihozni. Végül úgy határoztak, hogy ismételjük meg a meccset. Amikor ezt kérték az számomra dühítő és megalázó volt, nem akartam megtenni, így fontolóra vettem a távozást. 

Rollins a végén hozzátette, hogy tanult a hibájából és az eset után 6-8 hónappal kialakult számára, hogy ki is ő valójában a WWE-ben.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.