Header Ads

Roman Reigns visszatérése Dean Ambrose-t is maradásra bírhatja

Már teljesen kezdtük temetni a Shieldet, amikor Roman Reigns sajnálatos betegsége után, Dean Ambrose is váratlanul bejelentette a távozását.
(Fotó: WWE)
Hetek óta biztosra vettük, hogy Dean Ambrose áprilisban távozik a WWE-ből a szerződése lejártakor, így még akár az All Elite Wrestlinghez is eligazolhat. A szervezet vezetősége azonban abban reménykedik, hogy Reigns segít Ambrose-t a maradásra bírni. Maga Reigns is azt nyilatkozta egy autogram osztón, hogy dolgozni fognak Dean megtartásán.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy Ambrose az elmúlt hetekben nem lett elásva, sőt a tegnapi RAW-n egy újabb Shield reuniont kezdtek el építeni. A "Lunatic Fringe" azért akart eddig távozni, mert nem volt megelégedve a kreatív csapattal, illetve annak sem örült, hogy Roman leukémiájáról kellett beszélnie a heel promóiban.

A WWE azóta változtatott néhány dolgon, például Ambroseból újra face karaktert csináltak. A kreatív csapatban is várhatóak módosítások, hiszen visszahozták Bruce Prichardot. Talán ezek már elegek lesznek Deant maradásra bírni.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Én tökre happy vagyok ettől az "ismételt" reunion ötlettől,de ha már így tesznek akkor maradjon is meg a pajzs és ne bontsák szét egy 7 után.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.