Header Ads

RAW: Végre történt valami - jegyzet

Az elmúlt hetekben sokunknak, köztük nekem is elment attól a kedvem, hogy leüljek megnézni egy három órás RAW-t. Ez ma változott, hiszen az eddigiekhez képest egy jó műsort láthattunk.
(Fotó: WWE)
Az eheti adás sok szempontból fontos volt, hiszen a szervezet visszakapta a korábbi vezető arcát Roman Reignst, aki remélhetőleg a jövőben végleg túllép a leukémián. A WWE-ben az elmúlt négy hónapban eluralkodott a káosz, hiszen az elmúlt 5 esztendőt Reigns köré építették, így nem volt más akivel azonnal pótolhatták volna. Dean Ambrose face turnjével a Shield is újra összeállhat a WrestleMania szezonban, amely első jeleit már láthattuk is az adásban.


Úgy tűnik elkezdték felépíteni Kurt Angle-t az utolsó mérkőzésére, hiszen legyőzte Jinder Mahalt. A korábbi olimpiai aranyérmes birkózó láthatóan tele fájdalmakkal mozog a szorítóban, így elérkezett már az ideje a búcsúztatásának. A nézők nagy örömére Ricochet és Aleister Black egy csapatként kiállhatott a tag team bajnok Revival ellen, ráadásul nyertek. Az viszont továbbra is kérdés, hogy mi lesz az újonnan felhozott NXT-s birkózókkal, mert konkrét sztorik még nem kezdődtek el.


A lányok történetében is léptünk egyet előre, hiszen a RAW Női Bajnok Ronda Rousey megelégelte a felfüggesztett Becky Lynch újabb támadását, így kérvényezte Stephanie McMahontől a triple threat meccs érvényesítését. Mivel Stephanie nem adta áldását Lynch visszatérésére Rousey letette a ring közepére az övet és távozott az arénából. Lynchet közben letartóztatták. Az elmúlt hetekben ez az egyetlen történet szál húzta a RAW-t, ma éjszaka végre más is történt.


Finn Bálorról csak annyit, hogy egy tökéletes Interkontinentális Bajnok, végre megtalálták a helyét, ha már egyelőre Universal Bajnok nem lehet. Braun Strowman valószínűleg a Shield mellé fog csatlakozni. Ami a RAW Tag Team Bajnok Sasha Bankst és Bayleyt illeti, velük még várakozó állásban vannak, míg meg nem találják a WrestleMania ellenfeleiket.


Elérkeztünk a RAW utolsó fontos pontjához, mégpedig Batista visszatéréséhez. Nos, itt szerkesztőségen belül van egy kis félelmünk a tekintetben, hogy mennyire lesz majd jó Batistát birkózni látni, mivel 2014-ben sem volt már csúcsformában és azóta megint eltelt 5 év. Ha magát a történetszálat nézzük, akkor jót húztak azzal, hogy megtámadta Triple H példaképét Ric Flairt, akinek megünnepelték volna a 70. születésnapját. Ezzel megtették a nagy WrestleMania meccs felépítésének első lépését, amely máris személyesre sikerült. Batista ezzel felkeltette a figyelmét Hunternek, ami arra utal, hogy Dave már évek óta szeretné megcsinálni az utolsó mérkőzését Trips ellen.


Összegzőül annyit, hogy végre sikerült felkelteni az érdeklődést a következő adásra, amely valljuk be az elmúlt negyedévben nem mindig sikerült.

HD

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.