Header Ads

Mi történt Scott Steiner testével?

A Genetic Freak, ahogyan hívja magát mind a mai napig, de vajon mára mi lett a hihetetlen fizikumával?

Aki ismeri Scott Steiner életútját az tudja, hogy az 1990-es évek közepén egy hatalmas karakter váltáson ment keresztül. A korábbi tag team birkózó az egyéni pályafutására koncentrált, amely következtében egy jóval masszívabb izomtömeget pakolt magára. Scott soha nem volt pici, de egy kis extra cucc használatnak és a genetikai adottságának köszönhetően egy igazi kuriózummá vált, már ami a kinézetét illeti. Számára megérte, hiszen a WCW top arcává válhatott, azonban a szervezet végül megszűnt. 

2002-ben visszatért a WWE-hez, de sokat romlottak a ringbeli képességei, hiszen már annyira fel volt szúrva, hogy alig bírt mozogni a ringben, így hát nem is maradhatott sokáig a szervezetnél. Később a TNA-ben kezdte helyre hozni magát, de az izomtömege is csökkenni kezdett. A sok növekedési hormon hatására kitüremkedett a gyomra és egyik szer mellékhatásaként sorvadásnak indultak a mellizmai. Utóbbi jelenség azért más is lehet, hiszen ez megjelent olyan sztároknál is, mint Kofi Kingston, Chris Jericho vagy The Undertaker. Egyes vélekedések szerint ez a rengeteg fájdalomcsillapító mellékhatása, amit az izom és ízületi fájdalmak miatt szednek a pankrátorok. Hogy ezt megpróbálja eltakarni, egy tetoválás került a mellkasára, de mára inkább pólóban vagy trikóban birkózik, amikor éppen hívják.

Steiner már 56 éves és eljárt felette az idő, de ez továbbra sem állítja meg abban, hogy legnagyobb macsónak tartsa magát. Manapság már elképzelhetetlen, hogy ilyen alkattal lássunk embereket a WWE-ben, hiszen komoly dopping vizsgálatoknak vetik alá a szupersztárokat. A protokollt ugyan ki lehet játszani, hiszen sok szer nincs rajta a listán, de a pankráció irányvonala is megváltozott, így már nincs akkora igény a nagy izomkolosszusukra. A másik véglet a part-timer kontraktus, hiszen ezeket a személyeket nem vetik a wellness politika alá. Az 1990-es években más volt a helyzet, igaz akkor a WWE is majdnem bezárta kapuit a híres szteroid botrány miatt, de szerencsére megoldódott a helyzet.

A cikk alapja:

1 megjegyzés:

  1. És arról nincs szó, hogy a sok cucc mit tett például a beszédkészségével? :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.