Header Ads

Megvan 2019 első WWE Hall of Famere

A PWInsider információi szerint az eredeti Hart Foundtationt avatják be először az idei Hall of Famebe, amely tagjai Bret Hart, Jim Neidhart és Jimmy Hart voltak.
A tavalyi osztály - (Fotó: WWE)
A csapat 90-es évek végén látott formációját nem avatják be, amelynek Davey Boy Smith, Brian Pillman és Owen Hart is tagja volt. Mindezt azért, mert Martha Hart nem szeretné, ha a WWE profitálna a férje, vagyis Owen nevéből. Az eredeti Hart Foundationt a legjobb tag teamek közé sorolják. Később Bret egyéni karrierbe kezdett, így megtörtént a szakítás.

Ezzel Bret Hart kétszeres WWE Hall of Famer lesz, mint ahogyan Jimmy Hart is. Eddig csak a "The Nature Boy", Ric Flair mondhatta ezt el magáról. Neidhart beavatása már évek óta téma volt és Bret sokat küzdött érte, sajnálatosan ez csak hónapokkal Jim halála után következik be.

(Forrás: WN)

3 megjegyzés:

 1. Egy kis javítást meg engedtek?!
  Nem csak Ric Flair volt eddig kétszeres hall of farmer hanem Shawn Michaels is!

  VálaszTörlés
 2. Scott Steiner érdemelné meg a legjobban! BITCH!!!!! A legjobb promoért külön kaphatna egyet: 141 2/3 esély a győzelemre. Veni vidi vuci. Write trash and rednecks, almerican, i come from a highly educated university, so when i try to speak to all these write trashes i gotta donszelfuff..(nem tudom mit akart oda mondani), you are a redneck, you drive a redneck, white trash car, giv maa bagzzz. Ezekért Steiner 2x Hall of Famer kellene legyen.

  VálaszTörlés
 3. Hitman és Anvil! ;)
  Aztán volt New Foundation is, amiben a kis Koko B.Ware volt Owennel.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.