Header Ads

Kota Ibushi Japánban váltaná meg a világot

Kota Ibushi a pályafutása során először írt alá exkluzív szerződést a New Japan Pro Wrestling-gel, ezzel elutasítva az All Elite Wrestling ajánlatát.

Az idén 37 esztendős Ibushi Japánban szeretné befejezni a karrierjét, annak ellenére, hogy sokáig úgy tűnt elfogadja az All Elite Wrestling ajánlatát. A japán birkózó a ShuPronak nyilatkozott a döntéséről, amelyben nem játszottak közre az anyagiak.

A döntésről:

Az AEW-nál csak annyit mondtak, hogy akarnak engem a ringjükben látni valamilyen formában. Elutasítottam őket még közvetlenül a WrestleKingdom után. Ha elmegyek, azzal véget ért volna a karrierem. Azután nem mehettem volna máshova. Semmi sem maradt volna, amit még elérhetnék. Ez lett volna az utolsó lépésem, amely után szépen befejeztem volna. A pénzük jó, de még fejlődni akarok.

A világ megváltó terveiről és korábbi társáról:

Kenny megakarja változtatni a világot. Azt gondolom a világ megváltoztatására a New Japan a legjobb hely. Ebben vagyunk különbözőek. Ezt itt is megtudom csinálni, az NJPW messze a legnagyobb szint azok közül, ahol már jártam.

Ibushi 2016-ban a WWE-ben is birkózott, hiszen a Cruiserweight Classic egyik szereplője volt. Mint kiderült részt vesz a New Japan Cup-ban is, majd beszélt egy keveset a jövőbeli státuszáról is.

Ez az utolsó döntés, amit meghoztam a karrierem során. Az NJPW-nál fogom befejezni a pankrátor pályafutásomat.
(Forrás: WZ)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.