Header Ads

Kofi Kingston lesz Daniel Bryan következő kihívója

Az eheti SmackDown Live főmérkőzése egy 6-man tag team mérkőzés volt, Kofi Kingston, AJ Styles  és Jeff Hardy küzdött meg Daniel Bryan, Samoa Joe és Randy Orton triójával.
(Fotó: WWE)
A meccsen Kingston tussal legyőzte Bryant, amely után Shane McMahon bejelentette, miszerint Kofi lesz Daniel Bryan következő ellenfele a WWE Bajnoki Címért, méghozzá a Fastlane pay-per-viewn, március 10-én, Clevelandben.

Már kedd délután megjelent a sajtóban a hír, hogy a Fastlane főmérkőzésének a terve megváltozott. A Wrestling Observer jelentette, hogy Kinsgton Elimination Chamber PPV-n és a közösségi médiában kapott reakciója befolyásolta Vince McMahon tervmódosítását.

Korábban egy helyi hirdetés azt sugallta, hogy a Fastlane main eventje egy Triple Threat összecsapás lesz Daniel Bryan, AJ Styles és Samoa Joe között, természetesen a WWE Bajnoki övért.

A Fastlane eddig bejelentett cardja:

WWE Bajnoki Címmérkőzés
Daniel Bryan (c.) vs. Kofi Kingston


SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés
The Usos (c.) vs. Shane McMahon és The Miz

Továbbá az adáson történtek szerint számíthatunk egy Mandy Rose kontra Asuka mérkőzésre a SmackDown Női Bajnoki Címért, de ez még nem került bejelentésre. 

(Forrás: WN)

4 megjegyzés:

 1. Szeretn;m itt az oldalon valakinek a véleményét meghallgatni arról, hogy a wwe mit csinált a hétfői rawn. A világ legidiótább közönsége előtt, egy kibaszott faluban, valami redneck 40-es IQ-val rendelkező társaság előtt mutatta be a közönségnek a 4 legjobb tehetséget a wwe-ben. FUCKKKKKKK!!!! IDIÓTÁK!!!! Vince menjen tojásgecizni, mert már faszt se ért a wrestlinghez, nxt-s superstarokat a legbalfaszabb, they took our joobss közönség előtt bemutatni, ennyi erővel az Antarktiszon is lehetett volna őket debutálni, a kibaszott pingvinek, meg a fasszopó rozmárok, meg a balfasz bálnák nagyobb reakciót adtak volna ki. De mit sztrájkolok az nxt-re, ezek még a Dx-re se reagáltak, biztos Hunterre is azt hitték, hogy ő a tőszomszéd a faluból akinek jó permetezőgépje van, meg 2011-es john deere traktorja van. Bocsi a sok káromkodásért, de ez szőrnyű basszus...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Soha nem látott kreatív válságban vannak, és alig van olyan eleme a műsornak, ami egy kicsit is forró volna. Ebből kifolyólag kapkodnak, és még több hibát követnek el, ami még inkább le fogja hűteni a terméket.

   Törlés
  2. Russo jobban bookolt a WCW-ba, mikor úgy kezdődött a show, hogy most is rengeteg netes smark rajongó van a közönség között...az is jobb volt, mint most. Te én még a Beckys storyba se hiszek, szerintem Beckyt kiégetik wm előtt, a sérülés nem sérülés storyval. A WWE egy booking katasztrófa.

   Törlés
  3. Beckyt már gyakorlatilag kiégették. Russonak kb. 100-ból egy ötlete jó, de kreatív tanácsadóként elférne bárhol. Hatalmat nem szabad a kezébe adni, ott rontotta el nagyon a WCW meg a TNA is.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.