Header Ads

Kevin Nash és az All Elite Wrestling - interjú

A CatchClub YouTube csatornáján egy öt perces interjút közölt WWE Hall of Famer Kevin Nash-sel.
(Fotó: WWE)
Elsősorban az All Elite Wrestlingről kérdezték, hogy mit tanácsolna azok számára, akik oda igazolnak, de szóba került egy esetleges újabb szerepvállalás is valamelyik szervezetnél.

Te ennek idején elhagytad a WWE-t a WCW kedvéért, van bármiféle tanácsod azok számára, akik az AEW készülnek igazolni?

Nos, a WWE egy olyan multi, akik fent vannak a New York-i tőzsdén is. Az AEW csak egy kft, ami most indult. Azt hallottam 100 millió dollár a kezdőtőkéjük. De még így is azt mondom, hogy érdekesek. Volt lehetőségem dolgozni a Young Bucks-szal, még a TNA-ben, akik nagyszerű srácok. Chris Jericho a barátom. Kenny Omegát nem nagyon ismerem, de láttam hogyan dolgozik, amit kedvelek. Persze Cody, dolgoztam az apjával és a bátyjával. Vele soha nem voltam egy ringben, de sokat voltam körülötte. Van egy erős magjuk és felkeltették az érdeklődést. 

A WWE legendákat igazol a backstage feladatok (producerek, ügynökök) ellátásához. Az AEW is építi a csapatát. Megkeresett a WWE vagy az AEW egy ilyen szereppel kapcsolatban?

A helyzet az, hogy pankráció van minden héten, ami naptárhoz kötött. Harminc évig csináltam ezt. Már nem érdekel többé. Ha lesz bármiféle menetrendem is az amiatt lesz, hogy egy adott projektet meddig forgatok, legyen akár az egy TV show. De akarok időt saját magamra.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.