Header Ads

IMPACT! 2018. Január 25. - Kísért a múlt - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban több részletet is megtudhattunk Rich Swann és Sami Callihan múltjából, visszatért a ringbe Taya Valkyrie, a Desi Hit Squad szembenézett a The Rascalz-al, Ethan Page megküzdött Trey-el, valamint világbajnoki címmérkőzést vívott egymással Johnny Impact és Killer Kross.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann(c) vs. El Hijo del Vikingo – Non-Title Match
Mexikóba érve Rich Swann a hazai közönség előtt fellépő El Hijo del Vikingo ellen lépett először a kötelek közé. A tét nélküli mérkőzésen a két birkózó számos mozdulatot mutatott be egymás ellen, de a küzdelem sajnos ennek a rovására is ment. A végére ellaposodott meccset végül Swann húzta be, aki egy 450 Splash után ki tudta kopogtatni Vikingo-t. A mérkőzés után megjelent az arénában az oVe. Sami Callihan gratulált Swann-nak, és elmondta neki, hogy büszke a teljesítményére. Callihan azzal folytatta a beszédét, hogy szeretné ha a közönség tudná, hogy ők valóban olyanok mint ha testvérek lennének, és Rich-nek fel kell vennie az oVe-s pólót, majd csatlakoznia kell a családjához. Sami szerint ha ő nincs, akkor Rich már rég meghalt volna Baltimore-ban, ugyanis az igazi családja nem foglalkozott vele mikor 18 évesen az utcára került. Swann újra elutasította Callihan kérését, ugyanis szerinte nem ez a megfelelő módja annak, hogy megbeszéljék a történetüket.

A színfalak mögött bemutatkozott McKenzie Mitchell utódja Melissa Santos. Melissa első két interjúalanya Killer Kross és Moose volt. Kross beszélt a Johnny Impact elleni világbajnoki címmérkőzéséről, amin meg akarja fújtani Impact-et, Moose pedig megjegyezte, hogy ma este Brian Cage biztos nem fog közbeavatkozni ebbe a meccsbe, ugyanis bajba került a határon a vámoltatás során.

Kiera Hogan és Jordynne Grace elmondta Melissa-nak, hogy újra megfognak küzdeni Su Yung és Allie párosával. A monitoron eközben megjelent egy üzenet ami így szólt: "A sötétség túlságosan elragad. Ez nem a ti harcotok." -R

Taya Valkyrie(c) vs. Keyra – Non-Title Match
Az újdonsült Knockouts Champion visszatért az Impact Wrestling-hez miután felépült a Killer Kross-al való incidensét követően. A lány Keyra ellen lépett a kötelek közé. Keyra rögtön megtámadta Taya-t, majd a továbbiakban sem kímélte, és egy hatalmas Dropkick-et adott a ring sarkánál ülő bajnoknak. Taya ez után is folytatni tudta a meccset, és egy Sitdown Powerbomb-al válaszolt az ellenfelének, majd az új befejező mozdulatával feladásra kényszerítette Keyra-t. A meccs után Taya elmondta, hogy örül, hogy ott lehet Mexikóban annak ellenére, hogy Killer Kross tönkretette a Homecoming-ot. Ezért Johnny az este folyamán revansot fog venni rajt, ő pedig várja, hogy Tessa Blanchard visszajöjjön a felfüggesztéséből, hogy újra megküzdhessen vele.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatában újra megnézhettük Jack Evans és Hector Garza egy korábbi mérkőzését. A meccset Hector Garza nyerte meg.

Rich Swann épp távozott volna az épületből, amikor Melissa megkérdezte tőle, hogy igaz-e amit Sami korábban állított vele kapcsolatban. Rich nem tagadta a dolgot, de állítása szerint sokkal többről van itt szó, de arról nem kívánt már beszélni.

A The Rascalz a sajátos stílusában beszélte meg, hogy jelenleg Mexikóban vannak, Trey pedig elmondta, hogy le fogja győzni Ethan Page-t a mérkőzésük során.

Egy rövid videóban megnézhettük, ahogy Scarlett Bordeaux készül egy edzőteremben a ringbéli debütálására, amire 3 hét múlva kerül sor.

The Desi Hit Squad (Rohit Raju & Raj Singh) vs. The Rascalz (Dezmond Xavier & Zachary Wentz)
Miután az indiai formációt Gama Singh felkonferálta, megérkezett a kötelek közé Dezmond és Zachary is. A The Rascalz csapat két tagja szinte végig dominált a mérkőzés során, és számos mozdulattal kápráztatták el a rajongókat. Zach és Dez először Rohit Raju-t állították félre, majd rajongók legnagyobb örömére újra bemutatták a befejező Push Moonsault mozdulatukat Raj Singh-en, aki ezek után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A backstage-ben Johnny Impact elmondta Melissa-nak, hogy örül, hogy a felesége visszatérhetett, és le fogja győzni Killer Kross-t. A bajnok még hozzátette, hogy nem aggódik Brian Cage miatt, és Kross is nyugodtan hozhatja magával, Moose-t, ő akkor is megőrzi a világbajnoki övét.

Konnan még mindig csalódott, amiért Ortiz újra felhozta a Lucha Brothers-nek a csapatbajnoki címmérkőzés lehetőségét, viszont elfogadta, hogy a felek újra szembenézzenek egymással.

Ethan Page vs. Trey 
Az este legdinamikusabb mérkőzésével folytatódott az adás. Ethan és Trey küzdelme végig kiélezett volt. Page megpróbálta kikopogtatni Trey-t egy hatalmas Suplex után, de a Rascalz frontembere ebből a helyzetből is fordítani tudott. Előbb kiosztott egy 619-t az ellenfelének, majd a Fresh to Death
mozdulatával legyőzte Ethan Page-t.

Eli Drake a színfalak mögött megkereste Eddie Edwards-ot, és elmondta neki, hogy ő újra látni akarja a régi Eddie-t, majd felajánlotta neki, hogy legyen a csapattársa, és álljanak ki a The Rascalz ellen.

Johnny Impact(c) vs. Killer Kross  – Impact World Championship Match
Az este főmérkőzésén Killer Kross újabb lehetőséget kapott Johnny Impact-től, hogy elhódíthassa tőle a világbajnoki címet. Kross-t elkísérte a ringhez Moose, aki többször is próbált segíteni a barátjának. A kihívó számos szorító fogást alkalmazott Impact-el szemben, viszont a bajnok nem adta fel a küzdelmet, és egy Springboard Spear után már nagyon közel került a győzelemhez, de Moose feltette Kross lábát a kötélre mielőtt a bíró elszámolt volna háromig. Johnny ezután megpróbált bevinni egy Starship Pain-t Kross-nak de elvétette az ugrást. Kross erre újra egy szorító fogásba fogta Johnny-t, de ekkor megjelent a ringben Brian Cage, aki megtámadta mindkettőjüket, így a mérkőzés DQ-val ért véget. Cage kiosztott Moose-nak egy F5-t, de amikor nem figyelt oda, Kross mögé került, és bevitt neki egy Saito Suplex-et. Brian rögtön felpattant, és egy Discus Clothesline-al válaszolt Kross-nak. A négy birkózó ezt követően egymásnak esett a ringben, de Kross és Moose inkább kihátrált a kötelek közül, így végül már csak Johnny Impact és Brian Cage nézett egymással farkasszemet. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.