Header Ads

IMPACT! 2018. Február 8. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra kockára teszi a csapatbajnoki címét az LAX a Lucha Brothers ellen, Rich Swann és Willie Mack kiáll az oVe-vel, Sami Callihan kihívja Puma King-et, megküzd egymással Trey és Rohit Raju, valamint Kiera Hogan újra szembenéz Allie-vel.

Egy hete az aktuális csapatbajnok és a Lucha Brothers megküzdött egymással Mexikóban, abból az összecsapásból Pentagon-ék jöttek ki győztesen. Ezen a héten az LAX kockára teszi a csapatbajnoki címét Pentagon Jr. és Fenix párosa ellen.
A múltheti adásban Rich Swann először mesélt a Sami Callihan-el való közös múltjáról. Rich elmondta, hogy hálás Sami-nek, amiért támogatta fiatalkorában, de ez nem jelenti azt, hogy csatlakoznia kellene az oVe-hez. Annak érdekében, hogy Rich Swann nyomatékosítsa a döntését, újra összeáll Willie Mack-el, és kihívja a Crist testvéreket egy mérkőzésre.
A jövőheti Uncaged adásban megrendezi az Impact Wrestling a 2019-es Word Cup tornát, ahol az AAA szervezet és az Impact Wrestling birkózói fognak megküzdeni egymással. Addig azonban Sami Callihan kihívta egy mérkőzésre Puma King-et.
A Desi Hit Squad pár hete megküzdött a The Rascalz-al. Akkor az indiai formáció alul maradt, így Rohit Raju most törleszteni szeretne, és kihívta egy egyéni mérkőzésre Trey-t.
Tovább folytatódik a viszály Allie és Kiera Hogan között. Mióta Allie-t elragadta a sötétség, Kiera már többször is megküzdött a korábbi barátnőjével, de többnyire csak csapatmérkőzéseken. Most a két lány egy egyéni küzdelemben újra szembenéz egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.