Header Ads

IMPACT! 2018. Február 8. - Családban marad - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Rich Swann és Willie mack kihívta az oVe-t, Kiera Hogan megküzdött Allie-vel, szembenézett egymással Trey és Rohit Raju, Sami Callihan kiállt Puma King ellen, valamint egy újabb elképesztő csapatbajnoki címmérkőzést vívott egymással az LAX és a Lucha Brothers.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann(c) & Wille Mack vs. oVe
Rich Swann kijelentette, hogy nem hajlandó csatlakozni az oVe-hez, ennek tudatában pedig összeállt Willie Mack-el és kihívta a Crist testvéreket egy mérkőzésre. Jake és Dave már a gong előtt nekiesett Swann és Mack párosának, hogy egy kis előnyhöz jussanak. A kezdeti lelkesedés a meccs további szakaszában sem csökkent, a két csapat egy nagyszerű küzdelemmel kápráztatta el a rajongókat. Swann és Mack előbb félreállították Jake-et, majd az egyedül maradt Dave-et egy 450 Splash ugrással legyőzte az aktuális X-Division bajnok.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban egy korábbi szegmenst nézhettünk meg a Decay, a Reno Scum valamint Laredo Kid és Garza Jr. között, akik a Tag Team Championship címet szerették volna megszerezni. A kialakult viszályba becsatlakozott a megújult formációval visszatérő LAX is.

A szünetben a Lucha Brothers tagjai üzentek az LAX-nek. Fenix elmondta, hogy az este folyamán a szülővárosukban lesznek bajnokok, Pentagon pedig hozzá tette, hogy örül annak hogy Konnan a beleegyezését adta a címmérkőzésbe. Pentagon szerint a csapatbajnoki övek a családban maradnak, de a meccs után ők fogják hazavinni.

Josh Mathews bejelentette, hogy az Uncaged adás főmérkőzését egy Fatal 4 Way meccstípusra változtatták. Brian Cage mellett Moose és Killer Kross is a ringbe lép, hogy megpróbálják elhódítani a világbajnoki címet Johnny Impact-től.

Kiera Hogan vs. Dark Allie
Kiera-t elkísérte a mérkőzésre Jordynne Grace, Allie pedig Su Yung-al érkezett az arénába. Kiera a gong után rögtön lerohanta Allie-t, amire a korábbi Knockouts Champion egy hatalmas Clothesline-al válaszolt ellenfelének. Su a meccs egy adott pontján becsúsztatta a véres kesztyűjét a ringbe, amit Jordynne észrevett, és megtámadta Yung-ot. Allie elgondolkodott rajt, hogy használja-e a kesztyűt, de mikor nem találta a ring mellett Su Yung-ot, pánikba esett amit Kiera kihasznált és bevitt neki egy Swinging Neckbreaker-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

A backstage-ben Johnny Impact-el közölték, hogy az Uncaged adásban Killer Kross és Moose is csatlakozni fog az eredetileg Brian Cage ellen tervezett mérkőzéséhez.

A meccs után megtudhattuk, hogy az április 4-ei United We Stand gála főmérkőzésén RVD és Sabu fognak megküzdeni a Lucha Brothers-el.

Rohit Raju vs. Trey Miguel
Miután a Rascalz legyőzte a Desi Hit Squad-ot, Rohit Raju egy egyéni mérkőzésben szeretett volna bizonyítani Gama Singh-nek, és kihívta Trey Miguel-t. Rohit-et elkísérte a ringhez a csapattársa Raj Singh, aki közbe is avatkozott a mérkőzésbe. Ezt Dezmond Xavier és Zachary Wentz nem nézte jó szemmel, és gondoskodtak róla, hogy Raj többet ne szóljon bele a küzdelembe. A látottak után Gama Singh is inkább jobbnak látta ha háttérbe vonul. Trey így már nyugodtan tudott koncentrálni a meccsre, és egy 619 mozdulat után dupla térdel ráugrott Rohit Raju-ra, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A meccs után megtudhattuk, hogy Scarlett Bordeuax a Las Vegas-i TV adások felvételén fog debütálni a ringben.

Sami Callihan vs. Puma King
Az Uncaged adásban az AAA és az Impact birkózói egy négyemberes csapatmérkőzésen meg fognak küzdeni egymással, addig azonban Sami Callihan kihívta egy egyéni küzdelemre Puma King-et. Sami rögtön nekiesett Puma King-nek a mérkőzés elején, de az AAA csapat oszlopos tagja ezzel nem törődve viszonozta a dámadást az oVe vezetőjének. A meccs egy adott pontján Puma majdnem megsérült mikor rosszul érkezett a földre egy ugrás után. Szerencsére azonban nem történt komolyabb baj, így a két birkózó tudta folytatni a küzdelmet, amit végül Callihan nyert meg egy Piledriver-el.

Eli Drake felkereste Eddie Edwards-ot, és megkérte, hogy az AAA elleni csapatmeccsükre ne hozza magával a bambuszbotját, és felejtse el ezt farmernadrágos megjelenést is.

LAX(c)  vs. Lucha Brothers – Tag Team Championship Match
A Lucha Brothers egy erre az alkalomra készült táncosokkal és dobbal előadott bevonulóval kápráztatta el a rajongókat. A két csapat tagjai azonnal egymásnak estek, Pentagon rögtön ki is akart osztani egy Pentagon Driver-t Santana-nak. A felek ezt követően egy percig sem kímélték egymást, ami érthető is volt, ha a csapatbajnoki cím a tét. Majd nem sokkal később jött a nem várt fordulat, Santana kitört Pentagon és Fenix Fear Factor Package Piledriver mozdulatából. Ezt követően Pentagon még egy Package Piledriver-t adott Santana-nak, de ő egészen elképesztő módon ez után is tudta folytatni a küzdelmet. Mivel Ortiz a ringen kívül volt, így Pentagon-ék újra Santana-t támadták meg. Fenix előbb egy Reverse Hurricanrana-val földre küldte Santana-t, majd jött egy újabb Fear Factor Package Piledriver. Fenix ezután kiugrott Ortiz-ra, hogy az ne tudjon közbeavatkozni, Pentagon pedig így már harmadjára ki tudta kopogtatni Santana-t. Ezzel a Lucha Brothers megnyerte az elképesztő mérkőzést és vele a Tag Team Championship címeket. A meccs után Konnan a kötelek közé lépett, és kérte Santana-t és Ortiz-t, hogy gratuláljanak az új bajnokoknak.  

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.