Header Ads

IMPACT! 2018. Február 22. - Előzetes

A ma esti már Las Vegas-ban rögzített IMPACT! adásban A lucha Brothers megadja a visszavágó lehetőségét az LAX-nek, Johnny Impact beszél a címvédéséről, Eli Drake szembe néz Eddie Edwards-al, újra megküzd egymással a Desi Hit Squad és a Rascalz, valamint Alisha Edwadrs kiáll Deliah Doom ellen.

Két hete láthattuk, hogy a Lucha Brothers a hazai közönség előtt elhódította a csapatbajnoki címeket az LAX-től. Most Pentagon Jr. és Fenix megadja a visszavágó lehetőséget Santana-nak és Ortiz-nak.
Johnny Impact az Uncaged adásban sikeresen megvédte a világbajnoki címét Brian Cage, Moose és Killer Kross ellen. A bajnok ma beszélni fog a jövőbeni terveiről.
Eddie Edwards és Eli Drake egy hete még egy csapatban küzdött meg az AAA szervezet birkózói ellen. A két korábbi világbajnok a meccs során nem értették meg egymást, és Drake meg is támadta Eddie-t, aki ezért nem tudta megszerezni a bajnoki trófeát a csapatának. Drake és Edwards ma este meg fognak küzdeni egymással.
A Rascalz pár hete maga mögé utasította a Desi Hit Squad-ot. Raj Singh és Rohit Raju ezt nem hagyja annyiban, és visszavágót kért Zachary Wentz és Dezmond Xavier párosától.
Alsiha Edwards-ot már jó ideje nem láthattuk a ringben. A lány Deliah Doom ellen fog visszatérni a kötelek közé az este folyamán.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.