Header Ads

IMPACT! 2018. Február 22. - Az utolsó fejezet - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban folytatódott a viszály Johnny Impact, Moose, Killer Kross és Brian Cage között, a Desi Hit Squad újra kihívta a Rascalz-t, szembenézett egymással Eli Drake és Eddie Edwards, megküzdött egymással Alisha Edwards és Delilah Doom, valamint a Lucha Brothers kockára tette a csapatbajnoki címeiket az LAX ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A világbajnok Johnny Impact ringhez való érkezésével kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Johnny elmondta a közönségnek, hogy teljesítette a korábbi ígéretét, és egy harcos bajnok vált belőle. Állítása szerint a felesége aggódik a testi épségéért, valamint a rajongók megkérdőjelezték a Homecoming PPV-n Brian Cage felett aratott győzelmét. Impact hozzátette, hogy múlthéten legyőzte Cage-t, Moose-t és Killer Kross-t is. Ekkor megérkezett a ringbe Moose. Mosse szerint minden amit Johnny mondott, az csak panaszkodás, és szerinte ő abszolút nem egy harcos bajnok. Moose azzal folytatta, hogy Cage és Killer Kross az oka annak, hogy nem ő lett múlthéten a világbajnok. Ezt Killer Kross sem hagyta annyiban, és durva szavakkal illette Moose-t, aki szerinte hátba támadta. Johnny továbbra is ott maradt a ringben, de Moose szólt neki, hogy ne avatkozzon bele a beszélgetésükbe. Ezt követően hozzátette, hogy Kross már két esélyt is kapott, hogy megszerezze a világbajnoki címet, de egyszer sem tudott élni a lehetőséggel. Johnny előállt egy ötlettel, szerinte a két birkózónak meg kellene küzdenie egymással, és a győztes kap tőle egy világbajnoki címmérkőzést. Moose megütötte Kross-t, és ezzel elkezdődött a No.1 Contender meccs.

Moose vs. Killer Kross – No. 1 Contender’s Match for Johnny Impact’s World Championship
A kötelek közé megérkezett a bíró, Johnny Impact pedig csatlakozott Don Callis és Josh Mathews párosához a kommentátorasztalnál. A két birkózó elkezdte a küzdelmet, Moose idő előtt elterelte a játékvezető figyelmét, és egy mélyre mért rúgással leterítette Kross-t. Ezt Kross ugyan így megtette Moose-al, majd mindketten a ringen kívül folytatták a meccset. Kross ezután belekötött a kommentátorasztalnál ülő Johnny-ba, majd arcon öntötte egy pohár kávéval. Ha ez még nem lett volna elég, Moose is eltalálta egy rúgással Impact-et, aki ezt nem tűrte szó nélkül, és közbeavatkozott a mérkőzésbe. A bíró így kizárta mindkét birkózót a meccsből. Kross és Moose nekiestek Johnny-nak, akinek Brian Cage érkezett a segítségére. Cage miután elintézte Moose-t és Kross-t, odaadta a világbajnoki övet Johnny-nak, és távozott az arénából.

Don Callis a meccs után bejelentette, hogy munkát adtak Glenn Gilbertti-nek.

Konnan a színfalak mögött elmondta Santana-nak és Ortiz-nak, hogy függetlenül attól, hogy az este ki nyeri meg a csapatbajnoki mérkőzést, ez lesz az utolsó összecsapás az LAX és a Lucha Brothers között.

Johnny Impact meglátogatta az öltözőben Brian Cage-t, és adott neki egy világbajnoki címmérkőzést tartalmazó szerződést, de előbb segítenie kell neki félreállítani Moose és Killer Kross párosát.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a tavalyi WrestlenCon gála Team Impact vs. Team Lucha Underground mérkőzését. A meccset King Cuerno, Aerostar és Drago hármasa nyerte meg.

A Rascalz csapat tagjai beszélgettek egymással a szünetben. Zachary szerint ha Trey le tudta győzni Ethan Page-t, akkor neki is menni fog. Miguel erre azt mondta, hogy ma ő fog Dezmond mellett harcolni a Desi Hit Squad ellen. Gama Singh csatlakozott a trióhoz, és meginvitálta őket egy kis vízipipázásra. A három birkózó 10 perc alatt kiütötte magát.

Egy újabb promo videóból megtudhattuk hogy a Reno Scum a következő adásban visszatér az Impact Wrestling-hez.

Desi Hit Squad vs. The Rascalz
Dezmond Xavier és Trey Miguel teljesen szétesve érkezett a Desi Hit Squad elleni mérkőzésére, köszönhetően Gama Singh vízipipájának. Dez mikor végre cserélni tudott a társával, pacsi helyett egy pofont adott Trey-nek, aki ezt nem tudta mire vélni, de hamar felvette a ritmust. Amíg ő Rohit Raju-val és Raj Singh-el volt elfoglalva, addig Dez-nek össze kellett kapnia magát a ringen kívül. Ez nem nagyon sikerült neki, de egy dupla 619 mozdulattal még segíteni tudott csapattársának, aki ez után páros térddel ugrott rá Rohit-ra a ring sarkából. A Rascalz még bódult állapotban is újfent maga mögé utasította a Desi Hit Squad-ot.

Eli Drake a backstage-ben elmondta Melissa Santos-nak, hogy nem haragszik Eddie Edwards-ra a múlt héten történtek miatt. Ma este azonban megmutatja neki, hogy ezzel a hardcore stílussal csak egy vesztes lehet. Drake szerint ő maga a birkózás, és senki nem tudja megállítani mint ahogy a Gravy Train-t sem.

Sami Callihan meglátogatta a kórházban Rich Swann-t. Sami megérti, hogy Swann most egy nehéz időszakon megy keresztül, és bocsánatot kért tőle, amiért múlthéten megtámadta. De büszke Rich-re, amiért végre a sarkára állt, majd mondta neki, hogy ő a testvére, és emlékeztette azokra az időkre, amikor mellette volt, mert szüksége volt rá. Egy nővér megzavarta Sami-t a mondandójában, és kérte hogy távozzon a kórteremből mert csak családtagok látogathatják a beteget. Rich Swann szólt a nővérnek, hogy ő egy családtagja, majd Sami újra adott egy oVe-s pólót az aktuális X-Division bajnoknak, és távozott a kórteremből.

Eli Drake vs. Eddie Edwards
A két korábbi világbajnok múlthéten még egy csapatban küzdöttek az AAA szervezet tehetségei ellen, azonban a két birkózó kapcsolata megromlott egymással, ugyanis Eli megtámadta Eddie-t. Edwards ezért kihívta egy egyéni mérkőzésre Drake-et, amire természetesen a bambuszbotjával érkezett. Ezt Eddie meg is próbálta használni de a bíró nem engedte neki. Drake a meccs egy adott pontján adott egy hatalmas DDT-t ellenfelének, amit egy Moonsault követett, de ez elől Eddie időben félre tudott mozdulni. Ezt követően Eddie adott egy Blue Thunder Bomb-ot Eli-nak, de, ő ebből is kitört, és be akarta vinni Edwards-nak a befejező Gravy Train mozdulatát. Eddie fordítani tudott a helyzetből, majd kiment a ring mellé a bambuszbotjáért. Eli erre egy újabb Gravy Train-el válaszolt Eddie-nek, majd felvette a bambuszbotot, de mikor használni akarta, Edwards tusba fogta, és megnyerte a mérkőzést.

Tessa Blanchard a backstage-ben még mindig dühös volt Gail Kim-re, és az Impact vezetőségére, amiért nem kap egy tisztességes visszavágót, amin vissza szerezhetné a Knockouts Championship címet.

Glenn Gilbertti megérkezett az épületbe, és útmutatást kért egy dolgozótól, hogy eljusson a menedzsmenthez. Glenn a bolyongásban végül az épületen kívül találta magát, és vissza sem tudott menni, mert bezáródott mögötte az ajtó.

Alisha Edwards vs. Delilah Doom
Az adás egy Knockouts mérkőzéssel folytatódott, amiben visszatért a ringbe Alisha Edwards és debütált Delilah Doom. A meccs korai szakaszában Delilah adott egy 619-t Alisha-nak. Erre Alisha egy Crossbody-val válaszolt ellenfelének, de Delilah kijött a tusból. Ekkor megérkezett az arénába Tessa Blanchard és megtámadta Alisha-t, így a mérkőzés DQ-val véget ért. Tessa Alisha után neki esett Delilah-nak is, és kiosztott neki egy Sit Down Powerbomb-ot, amit a befejező Buzzsaw DDT mozdulata követett.

Egy rövid promó videóból megtudhattuk, hogy Ace Austin hamarosan debütál az Impact Wrestling-nél, majd Delilah Doom kihívta Tessa Blanchard-ot egy mérkőzésre.

A folytatásban egy videó összeállítást láthattunk az Impact Wrestling és az NFL Alumni új partner megállapodásáról. 

A backstage-ben James Mitchell, Allie és Su Yung üzletet kötöttek Rosemary-vel. Rosemary csatába indul Allie és Su Yung párosa ellen, és ha nyer, akkor visszakapja a barátnőjét. Ha Rosemary és csapata veszít, akkor csatlakoznia kell James Mitchell-hez.

Lucha Brothers(c) vs. LAX – Tag Team Championship Match
Úgy tartja a mondás, hogy hogy egyszer a jóból is megárt a sok. Ez a Lucha Brothers és az LAX mérkőzéseire abszolút nem mondható el. A két formáció minden egyes alkalommal mikor szembenéz egymással, elkápráztatja a közönséget. Ez most sem volt másképp. Santana és Ortiz már a rámpán megtámadták az aktuális csapatbajnokokat, de erre Pentagon Jr. és Fenix a ringben már reagálni tudott. Pentagon bevitte Santana-nak a Pentagon Driver mozdulatát, de Ortiz megakadályozta az idősebbik Lucha testvért, hogy kikopogtassa a csapattársát. Santana ezután adott egy Rolling Cutter-t Pentagon-nak, amit Ortiz Codebreacker mozdulata követett. A Lucha Brothers ezt követően fordítani tudott, és a Fear Factor Package Piledriver mozdulatuk után pinnelni tudták Ortiz-t. A meccs után Santana és Ortiz gratulálni akart Pentagon Jr. és Fenix párosának, de ők ezt nem fogadták el. Ekkora az LAX megtámadta a Lucha Brothers-t, és levették Pentagon Jr.-ról és Fenix-ről a maszkjukat.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.