Header Ads

IMPACT! 2018. Február 15. - Uncaged - Összefoglaló

Az Uncaged adásban visszatért Tessa Blanchard és Street Fight mérkőzést vívott Taya Valkyrie-vel, Ethan Page kihívta Willie Mack-et, folytatódott a viszály Sami Callihan és Rich Swann között, összecsapott egymással a Team Impact és a Team AAA, valamint Johnny Impact kockára tette a világbajnoki címét Brian Cage, Killer Kross és Moose hármasa ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Taya Valkyrie(c) vs. Tessa Blanchard – Street Fight for the Knockouts Championship
Tessa Blanchard visszatért a felfüggesztéséből, és kihívta Taya Valkyrie-t egy Street Fight mérkőzésre a Knockouts Championship címért. Tessa meg sem várta, hogy Taya a ringhez érkezzen, már rögtön megpróbált nekiesni a rámpán egy székkel. A két lány a kötelek közt sem kímélte egymást, sorban kerültek elő a székek a ring alól. Tessa egymás után kétszer is nekifutott az felállított asztalnál álló Taya-ba, de a bajnok ez után is tudta folytatni a meccset. Taya végül egy másik asztalra felfektette ellenfelét, majd páros lábbal ráugrott a ring sarkáról Tessa-ra, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban megnézhettük a 2017-es Bound for Glory PPV Team Impact vs. Team AAA mérkőzését, amit Eddie Edwards, James Storm és EC3 hármasa nyert meg.

A színfalak mögött a Team Impact tagjai beszéltek a Team AAA elleni meccsükről. Callihan úgy gondolta, hogy kinevezi magát a csapat kapitányának, de rögtön szóváltásba keveredett Eddie Edwards-al. Eli Drake szerint szükség van Eddie-re és Sami-re is a csapatba, mert mind a ketten veszélyesek, és csak így nyerhetik meg a trófeát és a velejáró pénzt.

Willie Mack vs. Ethan Page
Az adás Willie Mack és Ethan Page összecsapásával folytatódott. A két birkózó számos mozdulatot végrehajtott egymáson, a meccs egy adott pontján Willie adott egy hatalmas Cannon Ball-t a ring sarkánál ülő Ethan-nek, amit egy Standing Moonsault követett, de Page ezt követően is kijött a tusból. Ethan a folytatásban még kiosztott pár rúgást Willie-nek, aki válaszul egy Stunner-el pontot tett a mérkőzés végére.

A backstage-ben Killer Kross figyelmeztette Johnny Impact-et, hogy az este folyamán egy 3 on 1 handicap meccs-en kell megvédenie a címét, amire esélye sincs ugyanis mind a 3 résztvevő már legyőzte őt korábban.

Dave és Jake Crist követte Willie Mack-et az öltözőjébe.

A Team AAA tagjai motiválták magukat a World Cup torna előtt. Psycho Clown szerint a legjobb Impact birkózókkal fognak megküzdeni, Puma King pedig elmondta, hogy a becsületért és a büszkeségért fognak harcolni, valamint a kupa Mexikóban fog maradni.

Sami Callihan érkezett a ringbe, hogy beszéljen a Rich Swann-al való kapcsolatáról. Sami szerint ők testvérek Rich-el, és Swann múlthéten készített videójában hamis állítások voltak. Callihan azzal folytatta, hogy folyamatosan adja az oVe-s pólót Rich-nek, de ő nem hajlandó ezt felvenni, majd hozzátette, hogy ha valaha is jelentett valamit Swann-ak a vele való kapcsolata, akkor álljon elé. Az aktuális X-Division bajnok megérkezett az arénába, és Sami rögtön azzal fogadta, hogy két lehetősége van, de a legjobban akkor jár ha felveszi az oVe-s pólót. Swann visszadobta a pólót Callihan arcába, aki dühében megtámadta a bajnokot. Rich és Sami egymásnak estek, amiből az oVe vezetője jött ki győztesen, ugyanis a rámpán bevitt egy Piledriver-t az állítólagos testvérének, majd fogta és egy asztalba hajította Swann-t.

Team IMPACT (Sami Callihan, Fallah Bahh, Eli Drake & Eddie Edwards) vs. Team AAA (Vikingo, Aerostar, Puma King & Psycho Clown) – World Cup Elimination Match
A 2019-es World Cup Torna első áldozata Eli Drake volt, aki elvette Eddie-től a bambuszbotját, amire Edwards egy pofonnal válaszolt neki, így Puma King könnyedén tusba tudta fogni a korábbi világbajnokot. A következő kieső El Hijo del Vigingo volt, akit Fallah Bahh kopogtatott ki. Bahh ezt követően rá akart ugrani a ring sarkáról Aerostar-ra, de ő időben félre tudott gurulni, és pinnelni tudta Bahh-t. Ezután Callihan és Edwards nem jutottak dűlőre, hogy ki harcoljon Aerostar ellen, és megtámadták egymást. Callihan elhagyta a ringet, így Eddie már oda tudott figyelni Aerostar-ra, akit egy Boston Knee Party rúgással le is győzött. Ekkor jött Sami, aki Puma King-et ejtette ki egy Piledriver-el. Végül Psycho Clown-nak egyedül kellett megküzdeni Sami és Edwards párosával. Eddie adott egy Boston Knee Party-t a bohócnak, de mielőtt pinnelni tudta volna, Callihan félre lökte Edwards-ot, így Psycho Clown ki tudott jönni a tusból, és két vállra fektette az oVe vezetőjét. Miután már csak ketten harcoltak a győzelemért, Eli Drake visszajött a ringhez, és megtámadta a bambuszbottal Eddie Edwards-ot, akit így már könnyedén le tudott győzni Psycho Clown. Ezzel idén a Team AAA nyerte meg a World Cup tornát.

A színfalak mögött Brian Cage készült az esti főmérkőzésre, majd egy promo videóból megtudhattuk, hogy a Reno Scum visszatér az Impact Wrestling-hez.

Konnan megígérte Santana-nak és Ortiz-nak, hogy kapnak egy visszavágó mérkőzést a Lucha Brothers-től, de ez lesz az utolsó lehetőségük, hogy visszaszerezzék a csapatbajnoki címeket, ugyanis nem akarja elveszíteni a családját.

Rosemary tovább folytatta az elmejátékát Allie-vel és Su Yung-al.

Johnny Impact(c) vs. Moose vs. Brian Cage vs. Killer Kross – Four-Way Match for the World Championship
Moose és Killer Kross a meccs korai szakaszában még megpróbált együtt dolgozni egymással, de ez a szövetség hamar felbomlott, ugyanis Moose hátba támadta Kross-t. A folytatásban Brian Cage is elkezdte komolyan venni a mérkőzést, és a Drill Claw befejező mozdulata után pinnelni akarta Moose-t, de Kross közbeavatkozott és adott a gépnek egy Doomsday Saito-t. Brian Cross-nak ezért kiosztott egy hatalmas Discus Clothesline-t, amit egy Drill Claw követett. Eközben Johnny Impact ráugrott egy Starship Pain-el a földön fekvő Moose-ra, akit így előbb sikerült kikopogtatnia, mint Brian Cage-nek Killer Kross-t. Brian Cage ezt már újfent nem akarta elhinni, Johnny Impact pedig még bosszantás kép az arcába is nyomta a világbajnoki övet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.