Header Ads

IMPACT! 2018. Február 15. - Uncaged - Előzetes

A ma esti Uncaged IMPACT! adásban Johnny Impact kockára teszi a világbajnoki címét Brian Cage, Killer Kross és Moose ellen, visszatér a felfüggesztéséből Tessa Blanchard, csapatmérkőzést vív egymással a Team AAA és a Team Impact, Ethan Page kihívja Willie Mack-et, valamint Sami Callihan újabb részleteket fed fel a Rich Swann-al való kapcsolatáról.

Josh Mathes múlthéten bejelentette, hogy a meghirdetett Johnny Impact vs. Brian Cage világbajnoki címmérkőzést megváltoztatták egy Fatal 4 Way meccstípusra. Brian Cage mellett Killer Kross és Moose is a kötelek közé lépnek, hogy megpróbálják elhódítani Johnny Impact-től a világbajnoki övet.
Tessa Blanchard-ot felfüggesztette a vezetőség, amiért a lány megtámadta Gail Kim-et. Tessa felfüggesztése lejárt, Taya Valkyrie pedig megadja a lehetőséget, hogy a korábbi női bajnok éljen a visszavágó jogával. Taya és Tessa egy Street Fight mérkőzésen küzd meg újra egymással a Knockouts Championship címért.
A 2019-es World Cup tornán egy nyolcemberes csapatmérkőzésen néznek szembe egymással az AAA szervezet és az Impact birkózói. Puma King, Aerostar, El Hijo del Vikingo és Psycho Clown fog megküzdeni a Sami Callihan, Eddie Edwards, Eli Drake és Fallah Bahh alkotta négyessel.
Az este folyamán Ethan Page is a kötelek közé fog lépni, ellenfele pedig Willie Mack lesz, aki múlthéten Rich Swann csapatattársaként legyőzte az oVe-t.
Sami Callihan amellett, hogy részt vesz a 2019-es World Cup tornán, még további részleteket fog elárulni a Rich Swann-al való kapcsolatáról. Swann hiába hangsúlyozta ki, hogy nem hajlandó belépni az oVe-be, Sami ezt azóta sem tudta elfogadni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.