Header Ads

IMPACT! 2018. Február 1. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Johnny Impact összeáll Brian Cage-el, hogy revansot vegyenek Killer Kross és Moose párosán, újra egymásnak feszül az LAX és a Lucha Brothers, megmérkőzik egymással Psycho Clown és Fallah Bahh, Eddie Edwards és Eli Drake kihívja a The Rascalz-t, további részleteket tudhatunk meg Rich Swann és Sami Callihan múltjáról, visszavágót vív egymással Kiera Hogan és Jordynne Grace valamint Su Yung és Allie párosa, és kiderül mi les Tessa Blanchard-al a továbbiakban.

Egy hete Johnny Impact újabb lehetőséget adott Killer Kross-nak, és kockára tette ellene a világbajnoki címét. A mérkőzés DQ-val ért véget, ugyanis Brian Cage közbeavatkozott a küzdelembe. Johnny és Brian úgy döntött, megpróbálnak együttműködni, hogy közösen legyőzzék Killer Kross és Moose párosát.
Újabb csapatbajnoki címmérkőzés van a levegőben az LAX és a Lucha Brothers között. Azonban mielőtt ez megtörténne, a felek újra megküzdenek egymással de egy kicsit másabb felállásban. Pentagon Jr. és Fenix mellé ma este Taurus fog csatlakozni, az aktuális csapatbajnokokat pedig Daga fogja segíteni, aki az este folyamán fog debütálni az Impact Wrestling-nél.
Eli Drake-nek tervei vannak Eddie Edwards-al. Drake-nek nem tetszik az a stílus amit jelenleg Eddie képvisel, ő jobban szeretné, ha visszatérne a régi Edwards, aki egykoron még a cég világbajnoka volt. Eli ennek érdekében megkereste Eddie-t, hogy álljanak össze, és nézzenek szembe a The Rascalz csapattal.
Hamarosan egy World Cup tornát rendez az Impact Wrestling, ahol az AAA szervezet és az Impact birkózói fognak megküzdeni egymással. Ebből ma láthatunk egy kis ízelítőt, ugyanis Fallah Bahh kiáll az AAA szervezet pankrátorával Psycho Clown-al.
Sami Callihan nemrég a semmiből állt elő egy történettel, miszerint neki és Rich Swann-nak közös múltjuk van egymással. Sami szeretné ha Swann csatlakozna az oVe-hez, és ha hálás lenne neki amiért korábban megmentette az életét. Rich nem tagadta Sami állításait, de hogy pontosan mi is van a háttérben arról csak ma lesz hajlandó beszélni.
A Homecoming PPV-n Kiera Hogan és Jordynne Grace megküzdött Su Yung és Allie párosával. Azt a mérkőzést Allie és Yung nyerte meg, így most Kiera és Jordynne visszavágót kért a két lánytól.
Tessa Blanchard-ot két hete felfüggesztette az Impact Wrestling vezetősége, amiért a korábbi Knockouts Champion dühében megtámadta Gail Kim-et. Taya múlthéten üzent Tessa-nak, hogy alig várja az újabb mérkőzést Tessa ellen. A ma esti adásban többet megtudhatunk Tessa felfüggesztésével kapcsolatban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.