Header Ads

IMPACT! 2018. Február 1. - Ego harc - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban láthattunk egy hat emberes csapatmérkőzést az LAX és Daga, valamint a Lucha Brothers és Taurus között, visszavágót vívott egymással Su Yung & Allie és Jordynne Grace & Kiera Hogan párosa, Eddie Edwards összeállt Eli Drake-el a The Rascalz ellen, Fallah Bahh kihívta Psycho Clown-t, az este főmérkőzésén pedig Johnny Impact és Brian Cage megküzdött Moose-al és Killer Kross-al.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

LAX(c) (Santana & Ortiz) & Daga vs. Lucha Brothers (Pentagon Jr. & Fenix) & Taurus – Six Man Tag Team Match
Rögtön egy hatemberes csapatmérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás, ahol először lépett az Impact Wrestling kötelei közé Daga az LAX oldalán. A másik oldalon Taurus erősítette Pentagon Jr. és Fenix párosát. A két plusz résztvevővel megspékelt közdelemből a Lucha Brothers jött most ki győztesen. Pentagon és Fenix Ortiz-on hajtották végre a befejező Fear Factor Piledriver mozdulatukat. A meccs után Konnan a kötelek közé lépett, valamint Pentagon mikrofont ragadott, és a felek megbeszélték, hogy újra megküzdenek egymással, akkor viszont már a csapatbajnoki cím lesz a tét.

A backstage-ben Killer Kross és Moose nyilatkozott Melissa-nak az esti mérkőzésükkel kapcsolatban. Kross és Moose szét akarja rúgni Cage és Johnny hátsóját az este folyamán, majd ha végeztek, szívesen szétnéznének a városban.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2017-es Slammiversary PPV Tag Team Championship mérkőzését, amit az LAX, Laredo Kid & Garza Jr., Taiji Ishimori & Naomichi Marufuji, valamint El Hijo del Fantasma & Drago párosa vívott egymással. A meccset az LAX nyerte. 

Su Yung & Allie vs. Kiera Hogan & Jordynne Grace
A Homecoming PPV-n a lányok már megküzdöttek egymással, azonban Kiera és Jordynne nem tudott beletörődni, hogy akkor azt a küzdelmet elveszítették. A visszavágón Allie és Su rögtön nekiestek Jordynne-nak, de ő válaszként egyszerre osztott ki mindkettőjüknek egy Vertical Suplex-et. A folytatásban sem szálltak le Allie-ék Jordynne-ról, akinek hiába akart Kiera segíteni, pacsizás hiányában erre nem kerülhetett sor. Mikor végre Kiera cserélni tudott Jordynne-el a ringben, Allie arra várt, hogy Su Yung nyújtsa a kezét felé, de egy pillanatra elsötétedett az aréna, és Rosemary megjelent a ringnél. Allie hirtelen nem tudta mire vélje a dolgot, így Kiera kihasználta a helyzetet, és egy Swinging Neckbreaker-el legyőzte az ellenfelét.

A szünetben láthattunk egy rövid videót Scarlett Bordeaux-ról, aki készül a ringbéli debütálására.

Eddie Edwards & Eli Drake vs. The Rascalz (Dez & Wentz)
Eli Drake fejébe vette, hogy visszahozza a régi Eddie Edwards-ot, mert a jelenlegi hardcore stílus amit Eddie képvisel hosszú távon nem kecsegtet semmi jóval. Eli meg akarta győzni Eddie-t a változásról, és kérte, hogy legyen a csapattársa a The Rascalz elleni mérkőzésén. A két korábbi világbajnok meglehetősen jól össze tudott működni, annak ellenére, hogy még soha nem dolgoztak együtt egymással. A meccs egy adott pontján Eli ki akart osztani Dezmond-nak és Wentz-nek egyszerre egy Suplex-et, de a srácok erre egy DDT-vel válaszoltak. Eddie segített Eli-nak kijönni a tusból, majd adott Dez-nek egy Clothesline-t, és kiugrott a kötelek közül Wentz-re. Ezt követően bevitte a ringbe a bambuszbotját, de a bíró megállította. Ekkor Eli elvette tőle a botot, és fejbe vágta vele Xavier-t. Végül Drake a Gravy Train finisherével legyőzte Dezmond-ot. Eddie Edwards a meccs után értetlenül állt, és nem értette miért használta Drake a Kenny névre hallgató bambuszbotját.

A szünetben újra megnézhettük Tessa Blanchard két héttel ezelőtti őrjöngését. A lány egy Twitter videóban üzent Taya Valkyrie-nek, amiben kihívta az aktuális női bajnokot egy visszavágóra.
A két lány a február 15-ei Uncaged adásban egy Street Fight mérkőzésen újra megfog küzdeni egymással, aminek a tétje a Knockouts Championship cím lesz.

Rich Swann végre beszélt a történetről amit Sami pedzegetett a múltjával kapcsolatban. Az X-Division bajnok hálás amiért Sami Callihan felkarolta 18 éves korában, és ő örökre a szívébe zárta ezért, viszont amit kér tőle, azt nem gondolja helyesnek.

Fallah Bahh vs. Psycho Clown
A február 15-ei Uncaged adásban az AAA és az Impact birkózói egy tornán fognak részt venni. A 2019-es World Cup-ig azonban még a két szervezet birkózói közül többen megküzdenek egymással. Első körben Fallah Bahh hívta ki egy mérkőzésre Psycho Clown-t. Psycho Clown óriási népszerűségnek örvendett a hazai közönség előtt. Bahh a meccs korai szakaszában megpróbálta letépni ellenfeléről a maszkját, de ez nem sikerült neki. A bohóc ezt követően több ugrást is végrehajtott, de végül egy egyszerű tusfogással sikerült kikopogtatnia Fallah Bahh-t.

Brian Cage felkereste az öltözőben Johnny Impact-et. Cage meg fogja védeni Johnny-t az este folyamán, ugyanis azt szeretné, ha 100%-os formában állna ki ellene február 15-én.

Psycho Clown az öltözőben megünnepelte a Fallah Bahh elleni győzelmét az AAA-s csapattársaival.
  
Johnny Impact(c) & Brian Cage vs. Moose & Killer Kross
Johnny Impact és Brian Cage mikor először alkotott egy csapatot, és megküzdött a Lucha Brothers-el, már akkor sem tudott közös nevezőre jutni, pedig akkor még nem is volt ilyen feszültség a két birkózó között. Ennek tudatában számítani lehetett, ha a világbajnok és annak kötelező kihívója úja megpróbál összedolgozni egymással, abból újra semmi jó nem sülhet ki. Amíg Kross és Moose kiváló csapatmunkát mutatott, addig Johnny és Cage inkább csak egymással voltak elfoglalva aminek meg is lett az eredménye. Johnny a mérkőzés egy adott pontján véletlenül megrúgta Brian-t. A gép erre válaszolni akart a bajnoknak, de inkább kitért Moose útjából, aki így be tudott vinni egy óriási Spear-t Impact-nek. Brian Cage ezt követően végignézte, ahogy Moose kikopogtatja a csapattársát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.