Header Ads

Hivatalos: Sami Callihan meghosszíbította a szerződését az Impact Wrestling-el

A Wrestling Inc. számolt be elsőként a hírről, miszerint Sami Callihan egy új több éves szerződést írt alá az Impact Wrestling-el.

Fotó: ImpactWrestling

Sami Callihan 2017. november 5-én, a Bound for Glory PPV-n debütált az Impact Wrestling-nél, és lett az oVe vezetője. Callihan-t 2018-ban megszavazták a rajongók az év birkózójának, és ő kapta az év pillanata díjat is, a felejthetetlen Eddie Edwards elleni baseballütős szegmesével. Sami tavaly számos elképesztő mérkőzéssel kápráztatta el a közönséget, elég csak visszaemlékezni a Pentagon Jr. elleni Mask vs. Hair meccsére. Ezek után nem is kérdéses hogy az Impact Wrestling vezetősége továbbra is azt szeretné, ha náluk birkózna Sami Callihan.

Múlt héten Eddie Edwards jelentette be, hogy továbbra is elkötelezi magát az Impact Wrestling-hez. A cég megjegyezte, hogy a héten több birkózónak meg fogják hosszabbítani a szerződését, valamint egy korábbi világbajnok is vissza fog térni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.