Header Ads

Hivatalos: Kenny Omega az All Elite-hez igazolt

Egy hónapnyi találgatás után végre eldőlt, hogy hol fog kikötni a világ egyik legkeresettebb pankrátora. Kenny Omega búcsút intett a New Japannek, nemet mondott a WWE-nek, és végül megérkezett a barátai által alapított szervezetbe. 


Az AEW tegnap este közönségtalálkozót tartott a következő gálájuk helyszínén, azaz Las Vegasban. Számos új igazolást és egy új partnerségi megállapodást is bejelentettek, valamint belengettek néhány összecsapást a Double or Nothingra is. Az esemény fénypontja azonban egyértelműen Kenny Omega felbukkanása volt. A kanadai szupersztár elnézést kért a rajongóktól, amiért ilyen sokáig váratta őket, de elmondása szerint csupán tegnap reggel írta alá a szerződést. Optimizmusának adott hangot új otthonával kapcsolatban, ám beszédét rövidesen félbeszakította korábbi ellenfele: Chris Jericho. A két birkózó farkasszemet nézett egymással, majd némi lökdösődés után egymásnak estek a pódiumon. Miután szétválasztották őket, és a dühöngő Jerichót kivezették, Omega a védjegyévé vált módon köszönt el a nézőktől: Goodbye and good night!

3 megjegyzés:

 1. Kezd alakulni a roster, eddig nem rossz, de csak egyedül nekem van olyan kérdésem, hogy Kenny annyira jó ebben a mezőnyben, hogy egyedül Jericho hiteles, mint ellenfél? Talán Pentagon Jr. még aki jó lehet, de a többi nem ér fel vele, és talán ez lesz a gond az AEW-al. Kenny egy Rollins, Okada, Naito, Tanahashi, Roman, Ambrose, Balor, Daniel, Styles szintű emberke, egyedül Jericho neki nem lesz elég. Kell az a NJPW társulás, mert hanem Kenny hamar ellenfél nélkül maradhat. Legit, draw main eventer csak a WWE-ben, a NJPW-ben van, és az All Eliteben 2.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ÉS BOCSÁNAT NAKAMURA IS ODA TARTOZIK A LEGJOBBAK KÖZÉ...elnézést tőle, hogy kihagytam.

   Törlés
 2. Ha Orton és Ambrose valóban átmegy, akkor nem lesz gond. Addig meg elbohóckodik Jericho-val. Chris-ben még bőven van kakaó, hogy hiteles legyen.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.