Header Ads

Érkezik a Hulk Hogan életét bemutató film

Egyre közelebb a megállapodás a Netflixel, egy olyan filmről, amely Hulk Hogan életét hivatott bemutatni, állítja a Hollywood Reporter.
(Fotó: wrestlingnews.co)
A hírek szerint Chris Hemsworth fogja alakítani Hogan karakterét, amely filmben a legenda magánéletét és pankrátor pályafutását fogják bemutatni. A Hulkster még a 70-es évek végén kezdte a karrierjét Verne Gagne szervezetében, az AWA-ben. A 80-as években vált világsztárrá, amikor a World Wrestling Federationhöz igazolt, ahol részese lehetett az első nagy wrestling boomnak, olyan sztárok mellett, mint Roddy Piper, Andre the Giant, Randy Savage és Ultimate Warrior.

A THR információi szerint egyetlen egy negatív történet sem fog előkerülni filmben, hanem Hogan szárnyalására fognak koncentrálni. Maga Hogan is részese lesz a projektnek, mint tanácsadó és ügyvezető producer. Az Oscar díjas Michael Sugar lesz a film főproducere, míg a rendező Todd Phillips és Bradley Cooper lesznek, az írói feladatot Scott Silver fogja ellátni. Egyelőre Hemsworthöt és Eric Bischoff-ot is jelölik, mint producert.


(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.