Header Ads

BREAKING: Roman Reigns hétfőn visszatér a WWE-be

Magyar idő szerint éjszaka, gyakorlatilag a semmiből bejelentették Roman Reigns visszatérését, bár az Elimination Chamber után már pletykáltak erről.
(Fotó: WWE)
Habár mi is figyelmen kívül hagytuk, de a nap folyamán a Daily Mirror már cikkezett Reigns lehetséges visszatéréséről, sőt szerintük a WrestleMania 35-ön is ott lehet.

Múlt októberben Roman Reigns (Joe Anoa'i) leadta az Universal övet és szünetre ment a WWE-ből, miután bejelentette, hogy tizenegy év elteltével újra meg kell küzdenie a leukémiával. Azóta nem láthattuk a WWE-ben, de most hétfőn visszatér Atlantában, ahol korábban amerikai futballista volt, hogy helyzetjelentést adjon felépülésének állapotáról. A konkrét terveket nem tudjuk, mindenesetre hatalmas lesz a várakozás a RAW-ig.

Az elmúlt hónapokban kiderült, miszerint a WWE-nek hatalmas szüksége van a jelenlétére, hiszen az elmúlt öt esztendőt köré építették, így a kiválásával látványosan esett a RAW színvonala. Azt, hogy csak azért hozzák-e vissza, hogy egy éjszaka erejéig felkeltsék a nézők érdeklődését a termék iránt vagy esetleg komolyabb terveket, netán a ringbeli visszatérést készítenek, egyelőre nem tudni, de jövő héten minden kiderül ezzel kapcsolatban.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.