Header Ads

Becky Lynch valós térdsérülést szenvedett

Hárman sem szerepeltek a hétvégi Live Eventeken, annak ellenére, hogy hirdették őket.
(Fotó: WWE)
Becky Lynch, AJ Styles és Seth Rollins sem szerepelt a hétvégi Live Eventeken. Rollins szituációja az érdekesebb, aki ugyan elutazott Kanadába a WWE-vel, de mégis helyettesítést kapott Dean Ambrose személyében. Stylesról nem érkezett hír, de valószínűleg felmentést kapott február első hétvégéjéről.

A Wrestling News szerkesztőségének információi szerint Becky Lynch bal térde megsérült, így ezért kényszerült kihagyni a hétvégi rendezvényeket. Azt egyelőre nem tudni mikor sérülhetett meg, de könnyen elképzelhető, miszerint ezt a Royal Rumble során szerezte, amikor Charlotte Flair megtámadta őt.

Ennek ellenére várhatóan minden egyes héten ott lesz valamelyik heti adáson, egészen a WrestleManiáig. Az eheti RAW-ra például meghívót kapott Stephanie McMahontől.

Frissítés: Egy WWE forrás megerősítette, miszerint a sérülés nem valós, csupán egy sellingről van szó.
(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. A forrásotokban benne van, hogy a WWE által megerősített work az eset. Ezek után hogy lehet leírni, hogy valós sérülés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hírt tegnap este írtam és reggel hatra időzítettem az eredeti cikk alapján. A forrást, mint ahogyan azt jelzik is, azóta frissítették, viszont nekem ma eddig nem volt időm foglalkozni az oldallal.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.