Header Ads

Arn Anderson 18 év után távozik a WWE-ből

A PWInsider is megerősítette a Pro Wrestling Sheet értesüléseit, miszerint Arn Anderson távozik a WWE-ből.
(Fotó: WWE)
Anderson producerként dolgozott a WWE-nél, ezen a héten már nem volt ott a televíziós adásokon, de aki a hiányzásáról érdeklődött, annak csak annyit mondtak, hogy a héten szabadságon van. Múlt hónapban a szervezet számos új, fiatal producert igazolt és ez a fiatalítás volt Anderson veszte is egyben.

A 60 esztendős Anderson az alapító tagja volt a Four Horsemennek, amivel befutott a 80-as évek végére. A tag team társával, Tully Blancharddal ugyanezen évtized végén volt NWA és WWF Tag Team Bajnok is. Anderson 1989-ben visszaigazolt a WCW-hoz, ahol később befejezte a ringbéli pályafutását. Birkózó pályafutása egy sajnálatos hát sérülés miatt ért véget, így ezt követően háttér feladatokat látott el, egészen a szervezet megszűnéséig.

Miután 2001-ben a WWE felvásárolta a WCW-t, Arn Anderson is visszatért a világ vezető promóciójához. Itt elsőként kommentátorként számítottak rá, de miután a WCW újraindításának koncepciója megbukott, producerként számoltak vele. Ezen kívül jó pár alkalommal a képernyőn is feltűnt.

(Forrás: PWInsider)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.