Header Ads

Amiért esélytelen, hogy Roman Reigns betegsége sztori legyen - jegyzet

Roman Reigns visszatérése óta nagyon sok helyen halljuk, hogy a leukémiája csak work, annak érdekében, hogy overré váljon a közönségnél. Elmélet alapja az, hogy csak négy hónapig volt távol, amelybe egy filmforgatás is belefért The Rock-al.
(Fotó: WWE)
Nos, ennél nagyobb butaságot már nem lehetne kitalálni. Kezdjük a legegyszerűbb magyarázattal. Roman még nem teljesen gyógyult meg, hanem remisszióban van, amely annyit jelent, miszerint a krónikus betegség ideiglenesen tünetmentes, nyugalmi szakaszba kerül. Tizenegy éve is ez volt a helyzet. Ha minden jól alakul, akkor ezt követően gyógyulhat ki végleg a leukémiából, de ez egy hosszú folyamat. Reigns a Good Morning Americában el is magyarázta, hogy visszatérésével egyfajta példakép akar lenni azok számára, akik ugyanebben a kórban szenvednek.

Talán ennyi elég is lenne, de meg kell vizsgálnunk a kérdést a WWE szemszögéből is. Ugye a rajongók egy része felhozza a Katie Vick-es vagy éppen a Big Show apjáról szóló történetet, de összehasonlítani a 2019-es a WWE-t a húsz évvel ezelőttivel, teljesen felesleges. Miért az? A biznisz és a cég is sokat változott az elmúlt két évtizedben, így olyan mintha két konkurens szervezetet kellene összevetnünk. Továbbá a WWE két rákra specializálódott alapítványt, a Susan G. Komen for the Cure-t, illetve a Connor's Cure-t is támogatja. Ha történet lenne, az hatalmas PR katasztrófát okozna amely az egész céget magával rántaná, nagyobb és hosszabb távú hatása lenne mint a Benoit tragédiának

HD

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.