Header Ads

Wrestle Kingdom 13: Jericho és Omega meccseinek eredménye

Chris Jericho és Kenny Omega is elvesztette a bajnoki címeket a Wrestle Kingdom 13-on.
Korábban Jericho, Omega miatt ment az NJPW-hoz - (Fotó: NJPW)
Tetsuya Naito legyőzte Chris Jericho-t az IWGP Interkontinentális Bajnoki Címért, ezzel pályafutása során harmadjára is megnyerte a címet. Jericho még tavaly júniusban hódította el az övet Naitotól, a Dominion gálán.

Kenny Omega is elvesztette az IWGP Nehézsúlyú Bajnoki Címet, a gála főmérkőzésében. Legyőzője Hiroshi Tanahashi volt, aki nyolcadjára hódította el az övet, amely rekord a New Japan Pro Wrestling történetében. Omegánál szintúgy a júniusi Dominion óta volt a cím.

Ezzel elképzelhető, hogy Kenny Omega távozik Japánból és a WWE-hez szerződik, de ha ott nem jön össze az egyezség, akkor az újonnan elinduló All Elite Wrestlingnél is kiköthet. Chris Jericho szabadúszó, a WrestleMania időszakban felléphet a WWE-nél, de számára vezető szerepet ajánlottak az AEW-ban.

(Forrás: WZ)

1 megjegyzés:

  1. Minden idők legjobb showja, és csak 4 óra volt, nem 6 és fél. Jericho 48 évesen is a legjobb, és ha melléje teszed El Ingobernablet, akkor kapsz egy fantasztikus 22 perces meccset. Tana vs Omega jó volt, de a semi main event szintjét nem érte el. Talán az este legfontosabb momentuma az Jay White győzelme volt.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.