Header Ads

Undertaker kihagyhatja a WrestleManiát

A nagy visszatérése után elképzelhetetlen, hogy ne szerepeljen az idei WrestleManián, de egyelőre nem hallani a lehetséges ellenfeléről.
(Fotó: WWE)
Sokkal inkább arról pletykálnak, miszerint beavatják őt a Hall of Famebe. Legalábbis egy e-mail erről tanúskodik, amelyben a WWE Hall of Famerként jelölte meg a Deadmant. A levelet hétfőn adta ki a WWE, de elképzelhető, hogy Undertaker esetebében csak elgépelésről van szó, ellenkező esetben idén avathatják be. Az elkövetkező két hétben ez a kérdés is eldől, hiszen ilyenkor szokták bejelenteni az év első beavatottját.

A Wrestling Observer információi szerint a WrestleMania cardja egyelőre nem tartalmaz Undertaker mérkőzést. Ez természetesen még változhat, de ebben az időszakban nagyjából már ismerni szoktuk a top mérkőzéseket. A Phenom utolsó mérkőzése a tavalyi Crown Jewel gálán volt még novemberben, amikor Kane oldalán küzdött meg Shawn Michaels és Triple H ellen.

(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Pedig már azt kellene. Avassák be és vonuljon vissza. Legnagyobb kedvencem, de már rég átlépte azt a bizonyos határt.
      Pihenjen, élje az életét. Megérdemli.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.