Header Ads

Tony Khan először az Impact Wrestlinget vette volna meg

A Wrestling Observeren egy érdekes történet látott napvilágot az All Elite és az Impact Wrestling kapcsán.

A múlt héten arról szóltak a hírek, hogy az All Elite Wrestling megpróbálta felvásárolni az Impact Wrestlinget. Az Impact vezérigazgatója Ed Nordholm a hétfői felvételek előtt beszédet tartott az öltözőben, Nashvillebe. A szupersztárok arról értesülhettek, hogy az Anthem nem tervezi eladni a szervezetet és a Pursuit szerződés pozitívan érintő őket, hiszen a Twitch-csel is együttműködhetnek. A 2018-as esztendő a cég jövőjét volt hivatott megalapozni.

Dave Meltzer úgy értesült, elsőként Chris Jericho fülébe jutott az a hír, hogy Tony Khan szervezetet akar alapítani. Erre a hírre Jericho megpróbált egy tárgyalást összehozni az Impact és a későbbi AEW alapító között, amely részben sikerült. Khan az Impact infrastruktúráját és a szerződéseket szerette volna megszerezni, de az Anthem hallani sem akart az eladásról, de szeptemberben egyeztettek erről.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Sok sikert Tonynak, igazi wrestling mark, tényleg ahogyan mondta, ő az egyik közülünk. Nem tudom, hogy mi lesz az Aew-el, de kell 2-3 év, amíg kialakul a dolog.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.