Header Ads

Ronda Rousey távozhat a WWE-ből

Lehet csak egy bő egy éves pályafutása lesz Ronda Rouseynak a WWE-ben, amely után távozik.
(Fotó: WWE)
Az ő esetében nem az All Elite Wrestling ajánlata vagy az elégedetlenség merült föl, hanem a családalapítás. A Wrestling Observer szerint benne van a levegőben a korábbi UFC harcos távozása, aki szeretne gyermeket vállalni férjével, Travis Browne-nal. Utolsó mérkőzése a WrestleMania 35-ön lehet, hiszen addig szól a szerződése, az Observer jelentése alapján szó sincs a WWE által emlegetett több éves megállapodásról.

Azt is megemlítik, miszerint Rousey legszívesebben Becky Lynchet tenné overré a WrestleManián, hiszen a rajongók is ezt szeretnék, továbbá Charlotte Flair-rel már megmérkőzött a Survivor Seriesen. Nem lehetetlen, hogy Vince McMahon végül meggyőzi őt a maradásról, mint Brock Lesnart. Továbbá lehetséges, hogy csak a full-timer karrierjét zárná le egy esztendőt követően.

(Forrás: RSN)

1 megjegyzés:

  1. 3 millka, 5 meccs, 15 fellépés, másképp egy olyan sztár, mint Ronda nem is kell, hogy full timer legyen, rontja az auráját. Jaj, és a világbajnoknak nem kell minden shown, és 2. rangú ppvn ott legyen, ezt mikor tanulja el a wwe japánból....ez egy classic booking, ami működik mindig!!!!!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.