Header Ads

Pletyka: Dean Ambrose áprilisban távozhat a WWE-ből

Távozhat a WWE egyik main eventere, jelentette a PWTorch.
Az eheti adáson akart valamit mondani ezzel kapcsolatban - (Fotó: WWE)
A portál információi szerint Ambrose szerződése áprilisban jár le a WWE-ben és a hétvégén jelentette be vezetőknek, miszerint nem tervez szerződést hosszabbítani. Kiemelik, hogy magán beszélgetés is lefojt közte és Vince McMahon között. A hírek szerint egy héttel ezelőtt ajánlottak neki új szerződést, amely fizetés emeléssel is párosulna.

Várhatóan a WrestleMania után távozik, habár lehetséges, hogy ez még hamarabb is megtörténik és történet szerint kiírják az adásokról. Ez megmagyarázná azt, hogy miért esett ki annyira jelentéktelenül a Royal Rumble-ből, illetve miért kapott ki tisztán Seth Rollins ellen az eheti RAW-n.

A PWTorch további információja az, miszerint Dean Ambrose elégedetlen a kreatív irányzatával, amely miatt frusztrált és elérte a töréspontot. A hétvégén elmondta a menedzsmentnek, hogy nem érdeke a továbbiakban tárgyalni és hangsúlyozta, ez az egész nem a több pénz kicsikarásáról szól.

Ha valóban távozik és szeretné folytatni a birkózó pályafutását, akkor sok opciója van, hiszen bizonyára az All Elite és az Impact Wrestling is szívesen a soraiban tudná, de még az NJPW vagy az ROH is szerződtethetné. Mivel a jelenlegi ringnevét a WWE birtokolja, így a távozása esetén újra Jon Moxleyként kellene birkóznia.

Frissítés: A PWInsider is megerősítette Dean Ambrose távozási szándékait.

(Források: PWTorch és PWI)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.