Header Ads

Interjú: Milyen volt Kenny Omega számára a WWE utánpótlásában birkózni?

Továbbra is talány, hogy hova igazol Kenny Omega, de legvalószínűbb az, hogy csatlakozik az All Elite Wrestlinghez, ahol a japán szerepléseket is engedélyezik számára.
(Fotó: The Warmup)
Kenny Omegával a The Warmup készített egy interjút, amelyben arról kérdezték, hogy milyen volt korábban a WWE utánpótlás nevelésében birkóznia. Arról is beszélt, hogy mit csinál a Wrestle Kingdom óta, ugyanis azóta nem lépett ringbe.

A WWE-ról:

Nem élveztem annyira, mint gondoltam. Nagyon hálás voltam a lehetőségért, hiszen sokat tanultam. Úgy éreztem, hogy kezdek senkivé válni, megismerni a határaimat, a potenciálomat. Bizonyítani akartam nekik, hogy több lehetek a számukra és a biznisz számára, mint amit ők eredetileg gondoltak rólam, ezért úgy döntöttem elhagyom a WWE-t. Szerencsére, amikor úgy döntöttem, hogy elhagyom a WWE-t még fiatal és eszetlen voltam, így a pénz semmit sem jelentett számomra. A szüleim támogatták a karrieremet és otthon élhettem, szabad voltam. Máig sokan nem értik, hogy vannak más opciók a WWE-n kívül. Lehetsz anélkül is a világ legjobbja, hogy valaha is belépnél a WWE ringjébe.

A jelenről:

Kicsit háttérbe vonultam. Kellett már egy kis szabadság, mind mentálisan, mind fizikálisan. Van néhány más személyes projektem, ami nem a pankrációval kapcsolatos. Szóval kitudom kapcsolni az agyamat és ezekre a dolgokra fókuszálhatok. Mindenki arról beszél, hogy mi lehet a következő lépésem, de most arra van szükségem, hogy kicsit odébb álljak és ne azon aggódjak, hogy mikor lesz a következő meccsem. Nem sietek a visszatéréssel, de persze hamarosan megfog történni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesznek fejlemények és bejelentések ezzel kapcsolatban.

(Forrás: Lords of Pain)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.