Header Ads

IMPACT! 2018. Január 25. - Előzetes

Az eheti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban Killer Kross kihívja Johnny Impact-et egy újabb világbajnoki címmérkőzésre, Rich Swann kiáll El Hijo Del Vikingo ellen, szembenéz egymással Trey Miguel és Ethan Page, a kötelek közé lép a Desi Hit Sqad és a The Rascalz valamint visszatér Taya Valykrie is.

Brian Cage hiába akarja már hetek óta, hogy visszavágó mérkőzést vívhasson Johnny Impact-el, erre most sem fog sor kerülni, ugyanis az aktuális világbajnok ma este Killer Kross ellen fogja kockára tenni az Impact World Championship címét.
Az aktuális X-Division bajnok Rich Swann újra a kötelek közé lép, ellenfele pedig a hazai közönség körében jól ismert El Hijo Del Vikingo lesz.
Miután Ethan Page múlt héten megnyerte az Eddie Edwards elleni mérkőzését, új ellenfeletszemelt ki magának, mégpedig a The Rascalz csapat egyik oszlopos tagját Trey Miguelt.
Az adásban láthatunk egy csapatmérkőzést is, ahol az indiai Desi Hit Squad formáció fog szembenézni a The Rascalz két birkózója, Dezmond Xavier és Zachary Wentz-el.
Az este folyamán visszatér Taya Valykrie aki kénytelen volt egy kis időt kihagyni a Killer Kross-al való incidense után.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.