Header Ads

IMPACT! 2018. Január 18. - Fél lábbal már Mexikóban - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Brian Cage továbbra is a visszavágóját akarta Johnny Impact-től, Eddie Edwards megküzdött Ethan Page-el, Jordynne Grace kihívta Allie-t, tét nélküli mérkőzést vívott egymással Rich Swann és Trey Miguel, kiderült ki nyerte Scarlett Bordeaux tehetségkutatóját, valamint újra szembenézett egymással az oVe és az LAX.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

KM  vs. Caleb Konley
Caleb Konley rögtön megtámadta KM-t, mihelyt Fallah Bahh elhagyta a ringet. A két birkózó mérkőzését nem sokáig élvezhettük, ugyanis a kamera áttért Brian Cage-re, aki a színfalak mögött dühöngve kereste Johnny Impact-et. A vezérlőben mondták Cage-nek, hogy Johnny kint van az arénában. Brian meg is indult a ring felé, és megtámadta KM-et, Konley-t és Fallah Bahh-t is. Ha ez még nem lett volna elég, Brian kiosztott KM-nek a rámpán egy F5-t, valamint bevitt a bírónak egy Drill Claw-ot. Brian Cage ezt követően mikrofont ragadott, és kérte Johnny-tól a visszavágó mérkőzését. Johnny meg is érkezett az arénába, de Moose és Killer Kross megtámadta a bajnokot. Cage a földön fekvő Johnny-t behúzta a kötelek közé, de mást már nem tudott vele csinálni, mert Moose és Killer Kross vissza jöttek, és megtámadták mindkettőjüket.

A backstage-ben Brian Cage kihívta egy mérkőzésre Moose-t.

Eddie Edwards vs. Ethan Page
A meccs előtt Eli Drake csatlakozott Don Callis és Josh Mathews párosához a kommentátorasztalnál. Drake szerint az új Eddie a fiatalkori Tommy Dreamer-re emlékezteti. Ethan és Eddie egy adott pontig teljesen szabályszerű mérkőzést vívott egymással, de Edwards úgy gondolta, muszáj használnia a bambuszbotját ellenfele ellen. Amikor ezt megtette, a bíró véget vetett a küzdelemnek, amit így Ethan Page nyert meg DQ-val. A mérkőzés után Eli úgy gondolta szól pár szót Eddie-hez, aki szerinte már majdnem úgy néz ki mint Tommy Dreamer, csak kicsivel több palacsintát kellene ennie.  Drake emlékeztette Edwards-ot, hogy ő korábban a cég világbajnoka volt, de mióta ezt a hardcore vonalat képviseli nem tudta megszerezni a világbajnoki címet. Eli azt a tanácsot adta Eddie-nek, hogy térjen vissza a régi énje, mert most csak egy vesztest lát benne.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban egy Tag Team Steel Cage mérkőzést nézhettünk meg a múltból.

A színfalak mögött Sami Callihan és a Crist testvérek üzentek Rich Swann-nak, akit várnak vissza a családjukba és Ohio-ba, viszont a legfontosabb az este folyamán, hogy Jake és Dave legyőzze az LAX-et.

A The Rascalz tagjai a szokásos stílusukban megbeszélték a Homecoming PPV-n történteket, és a Lucha Brothers elleni mérkőzésüket.

Allie vs. Jordynne Grace
Mielőtt a két lány egymásnak esett volna, fények kezdtek el villogni az arénában, így a küzdelem alatt végig számítani lehetett valami nem várt fordulatra. Jordynne magabiztosan érkezett a ringbe, és még Su Yung sem tudta kizökkenteni, aki megpróbált segíteni Allie-nek. Jordynne végül Pentagon Jr. befejező mozdulatát vetette be Allie ellen, aki ezt követően már nem tudta folytatni a mérkőzést. A meccs után Jordynne és Kiera Hogan távoztak az arénából, majd kialudtak a fények. Rosemary tűnt fel a semmiből, aki elől Allie újra elmenekült.

Scarlett Bordeaux végre leleplezte, hogy ki nyerte a meghirdetett tehetségkutatóját. A személy nem volt más mint ő maga, majd bejelentette, hogy hamarosan vissza fog térni a birkózáshoz.

Brian Cage vs. Moose
Brian Cage revansot akart venni Moose-on amiért az este korábbi szakaszában megtámadta őt. Cage egy hatalmas Discus Closeline-al egyszer már majdnem ki tudta kopogtatni ellenfelét, de akkor még Moose ki jött a tusból. Ezt követően Moose egy széket is bevitt a kötelek közé, de azzal nem Brian-t hanem a ring oszlopát találta el. Ez ki is zökkentette, amit Brian kihasznált, és bevitte neki a befejező Drill Claw mozdulatát amivel megnyerte a mérkőzést.

A meccs után Taya Valkyrie beszélt az egészségügyi állapotáról. Az új Knockouts Champion már felépült Killer Kross támadásából, és újra meg fog küzdeni Tessa Blanchard-al Mexikóban.
A backstage-ben Tessa Blanchard őrjöngeni kezdett, és megtámadta a háttérben dolgozó személyzetet. Ekkor megérkezett Gail Kim, hogy megállítsa a lányt, de nem sikerült neki. Tessa szerint Gail Kim miatt vesztette el a Knockouts Championship címét. A konfliktust végül Sonjay Dutt és Scott D'Amore oldotta meg, akik felfüggesztették Tessa-t.

Rich Swann(c) vs. Trey Miguel– Non-Title Match
Rich Swann és Trey Miguel a Homecoming PPV-n szinte egyszerre kaparintották meg az X-Division bajnoki címet, de Swann egy hajszállal előbb érte el az övet. Most a két high-flyer egy tét nélküli mérkőzésen küzdött meg egymással, ahol a bírónak volt munkája bőven, ugyanis egymás után fektették egymást két vállra a srácok. A mérkőzést Rich Swann nyerte, aki a második kötélről ugrott egy 450 Splash-t Trey-re, aki ez után már nem tudott kijönni a tusból.

A meccs után megjelent az arénában az oVe, akik azt akarták, hogy Swann csatlakozzon hozzájuk. Rich Swann nem vette fel az oVe-s pólót, ugyanis megérkezett Konnan és az LAX.

LAX(c) vs. oVe – Non-Title Match
Tavaly az LAX és az oVe elképesztő mérkőzéseket vívott egymással, így jó volt újra látni a két csapatot újra a ringben. Az este főmérkőzése most azonban nem hozta azt az átütő sikert, amit már korábban megszokhattunk tőlük, de a közönségnek így sem volt oka a panaszra. Santana  az egyedül maradt Jake-nek először kiosztott egy hatalmas Cutter-t, amit Ortiz Codebreaker mozdulata követett. Ezt követően jött a Double-Team Flip Slam, amivel az LAX újabb győzelmet aratott az oVe felett. A meccs után a Lucha Brothers gratulált az LAX-nek, majd Ortiz odaszólt Pentagon-éknak, hogy ha újabb címmérkőzést szeretnének, csak szóljanak nekik nyugodtan, amitől természetesen Konnan újra dühös lett.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.